MicrosoftTeams-image (3)

Forrygende forsvar sikrede to point i fødselsdagsbrag

En fornem defensiv indsats grundlagde søndag eftermiddag en knusende sikker Aalborg-sejr på 32-24 over Skjern Håndbold. Mikkel Hansen topscorer med 8 mål.

Foran 4.110 fødselsdags-fejrende tilskuere var det for tredje kamp i træk Aalborg Håndbold der kom bedst fra land. De fine takter fra torsdagens opgør i Barcelona fortsatte således, både i en stærkt spillende defensiv og i målet, hvor Mikael Aggefors indledte kampen med flere fine redninger.

Også i angrebet var der god dynamik og bevægelse, og gæsterne havde hænderne fulde, når Felix Claar og Aron Pálmarsson orkestrede offensiven. Det gav en føring på 9-4 efter godt et kvarters spil, og det skadesramte Skjern-mandskab havde nok at gøre for at prøve at holde snor i Stefan Madsens mandskab.

End ikke to Aalborgensiske udvisninger i første halvleg kunne ændre på indtrykket af, at det rødklædte hjemmehold kampen igennem var et skridt foran gæsterne på stort set alle parametre.

Mads Hoxer ville også lege med, og bombede bolden i nettet fire gange i de indledende 30 minutter, mens Mikkel Hansen var sikkerheden selv på sine tre straffekast i en første halvleg, der fortjent end med en solid Aalborg-føring på 17-12.

Underholdningen fortsatte fra anden halvlegs start. Andreas Flodman formåede i en kontra på akrobatisk vis at gribe bolden og score i samme bevægelse, inden Felix Claar i det efterfølgende angreb leverede en fræk bag-om-ryggen scoring.

Simon Gade stemplede også ind mellem stængerne, og knap seks minutter inde i anden halvleg var kampen reelt lukket, i det den nordjyske føring nu var på hele ni mål ved stillingen 22-13.

Gæsterne forsøgte efter bedste evne at komme tilbage i opgøret, men når endelig man fik indhentet en scoring eller to, strammede Aalborg Håndbold uden større problemer grebet og skabte atter afstand.

I slutfasen var der således tale om ren cruise control, og mens Benjamin Jacobsen og Mikkel Hansen viste sig frem med flere gode scoringer, blev der også spilletid til de unge talenter Victor Kløve og Mikkel Ladefoged.

De kunne sammen med holdkammeraterne fejre den endelige sejr på 32-24, og der er for alvor lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp torsdag aften.

Her gæster tyske THW Kiel en totalt udsolgt Sparekassen Danmark Arena til årets sidste hjemmekamp.

Matchfacts HTH Herreligaen

Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold 32-24 (17-12)

Stillinger undervejs

10’ 4-2, 20’ 12-8, 30’ 17-12, 40’ 22-15, 50’ 27-17, 60’ 32-24

Målscorere Aalborg Håndbold

Mikkel Hansen 8, Mads Hoxer 5, Benjamin Jacobsen 5, Felix Claar 4, René Antonsen 3, Kristian Bjørnsen 2, Aron Pálmarsson 2, Sebastian Barthold 2, Andreas Flodman 1

Redningsprocent Aalborg Håndbold

Simon Gade 11/26 – 42%

Mikael Aggefors 5/12 – 42%

Målscorere Skjern Håndbold

Simen Pettersen 5, Lasse Uth 5, Alfred Jönsson 4, Eivind Tangen 3, Oliver Norlyk 2, Mikkel Lang 2, Jakob Rasmussen 1, Emil Bergholt 1, Sveinn Johannsson 1

Redningsprocent Skjern Håndbold

Christoffer Bonde 0/7 – 0%

Robin Haug 10/28 – 36%

2-minutters udvisninger

Aalborg Håndbold: 2

Skjern Håndbold: 3

4.110 tilskuere i Sparekassen Danmark Arena

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse