pokaler_header_new

Forrygende præstation sikrede sejr i topbrag

Aftenens topkamp blev vundet i sikker stil efter en flot indsats, hvor sejren aldrig kom i fare i anden halvleg. Vi besejrede TTH Holstebro på udebane 30-26 efter pauseføring på 17-12.

Fra første fløjt var der høj intensitet, og det var en tæt åbning på opgøret, hvor det var hjemmeholdet, der efter ti minutter var i front 4-3.

Efterfølgende fik vi sat en god periode sammen med godt tempo i kontrafasen, og det udnyttede vi til at spille os i front med tre scoringer.

De gode takter fortsatte resten af første halvleg. Vi spillede med god aggressivitet defensivt og gjorde det svært for hjemmeholdet at komme frem til åbne chancer.

Når de fik hul på vores forsvar hev Mikael Aggefors flere gange store redninger op af ærmet, og det hjalp os til en pauseføring på 17-12.

Efter pausen var der dømt ”Felix Claar Show”. Vores svenske spilstyrer strålede fra anden halvlegs start, hvor han scorede eller assisterede på vores første syv scoringer med flere lækre detaljer imellem.

Det fik bragt forspringet op på otte mål. TTH gik efterfølgende over i et mere offensivt forsvar, hvor vi i perioder havde sværere ved at komme igennem, mens der også sneg sig enkelte store afbrændere ind.

Defensivt fastholdte vi dog en rigtig god intensitet og fight, og hjemmeholdet måtte slide sig frem til åbne scoringschancer.

Det lykkedes TTH Holstebro at få vores forspring bragt ned på fire scoringer, men tættere på kom de ikke, og sejren kom derfor aldrig i fare i slutfasen.

En rigtig god holdpræstation med det rette spændingsniveau banede vejen defensivt, mens særligt Felix Claar storspillede i offensiven med i alt seks mål og ni assists.

Med sejren spiller vi os forbi dagens modstander og op på førstepladsen i slutspilspuljen, og vi tog dermed et vigtigt skridt på vej mod en semifinaleplads.

Næste uge står i landsholdshåndboldens tegn, og næste kamp er derfor først onsdag 5. maj, hvor vi møder Skjern på udebane. 

Matchfacts:

TTH Holstebro målscorere:
Kay Smits 5, Magnus Bramming 5, Allan Damgaard 5, Aaron Mensing 4, Jonas Porup 3, Odinn Rikhardsson 2, Mathias Porsholdt 1, Jesper Munk 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 6, Sebastian Barthold 6, Magnus Saugstrup 5, Henrik Møllgaard 3, Lukas Sandell 3, Nikolaj Læsø 2, Mads Christiansen 2, Jonas Samuelsson 2, Buster Juul 1.

Udvisninger:

TTH Holstebro: 1 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.

Redninger:

Sebastian Frandsen: 5/27 (19 %)
Rickard Frisk: 7/15 (47 %)

Mikael Aggefors: 9/34 (26 %)
Simon Gade: 0/1
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...