MicrosoftTeams-image (3)

Forrygende spil og sejr på 26-25 over SC Magdeburg

Det blev en fantastisk lørdag aften i Jutlander Bank Arena. Forløsning efter skuffende spil og dårlige resultater på det seneste blev det stærke tyske Bundesliga-mandskab sendt hjem med et nederlag på 26-25. Sæsonens første sejr i EHF Cuppen. Desværre for sent, men godt for selvtilliden med henblik på de kommende kampe.

Andreas Palicka, Olafur Gustafsson, Jesper Meinby, Simon Hald og Martin Larsen sad uden for med skader, men det, der tæller er de spillere, der er på banen. De viste lige fra første fløjt, at i dag skulle det være.

Vi kom hurtigt frem ad banen, når Westphal havde reddet, eller forsvaret havde pareret. Westphal strålede om kap med forårssolen og hev den ene redning efter den anden ud af ærmet, så vi trak fra og fortjent gik til pausen med føring på 15-11.

Magdeburg gik fra 2. halvlegs start frem og mandopdækkede Sander Sagosen. Den udfordring tog Chris Jørgensen og Morten Slundt op med hurtigt presspil, som Morten Slundt benyttede sig af til at score det ene flotte mål efter det andet på gennemebrud.

Magdeburg sendte den mangeårige tyske landsholdsspiller, Michael Hass på banen, og langsom hele tyskerne ind på os. Det blev helt lige især på scoringer af Magdeburgs lejesvend på højre back, Jens Schöngarth, og Magdeburg kom foran for første gang ved 23-22.

Vi VILLE ikke tabe. Westphal pillede et straffekast fra Bundesligaens mest sikre straffekastskytte, Robert Weber, med halvandet minut igen, og da Weber blev ud på det efterfølgende angreb, spillede vi op til Sander Sagosen, der scorede sejrsmålet til 26-25.

Magdeburg havde chancen for at udligne på kampens sidste angreb, og så kom gemytterne for alvor i kog. Deres træner Bennet Wiegert ønskede time out, men lagde time out kortet flere meter fra, hvor det skulle placeres. Det betød, at han ikke fik time outet. Til gengæld fik han rødt kort. Med fire sekunder tilbage af kampen løb tyskerne chance for en kvalificeret afslutning ud i ingenting.

Sejren var hjemme. En fantastisk stemning i Gigantium, hvor også 100 medrejsende tyske fans var med til at skabe en flot kulisse.

Næste opgave for de rødklædte drenge er på onsdag, hvor vi spiller sidste kamp i grundspillet på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse