pokaler_header_new

Forrygende spil og sejr på 26-25 over SC Magdeburg

Det blev en fantastisk lørdag aften i Jutlander Bank Arena. Forløsning efter skuffende spil og dårlige resultater på det seneste blev det stærke tyske Bundesliga-mandskab sendt hjem med et nederlag på 26-25. Sæsonens første sejr i EHF Cuppen. Desværre for sent, men godt for selvtilliden med henblik på de kommende kampe.

Andreas Palicka, Olafur Gustafsson, Jesper Meinby, Simon Hald og Martin Larsen sad uden for med skader, men det, der tæller er de spillere, der er på banen. De viste lige fra første fløjt, at i dag skulle det være.

Vi kom hurtigt frem ad banen, når Westphal havde reddet, eller forsvaret havde pareret. Westphal strålede om kap med forårssolen og hev den ene redning efter den anden ud af ærmet, så vi trak fra og fortjent gik til pausen med føring på 15-11.

Magdeburg gik fra 2. halvlegs start frem og mandopdækkede Sander Sagosen. Den udfordring tog Chris Jørgensen og Morten Slundt op med hurtigt presspil, som Morten Slundt benyttede sig af til at score det ene flotte mål efter det andet på gennemebrud.

Magdeburg sendte den mangeårige tyske landsholdsspiller, Michael Hass på banen, og langsom hele tyskerne ind på os. Det blev helt lige især på scoringer af Magdeburgs lejesvend på højre back, Jens Schöngarth, og Magdeburg kom foran for første gang ved 23-22.

Vi VILLE ikke tabe. Westphal pillede et straffekast fra Bundesligaens mest sikre straffekastskytte, Robert Weber, med halvandet minut igen, og da Weber blev ud på det efterfølgende angreb, spillede vi op til Sander Sagosen, der scorede sejrsmålet til 26-25.

Magdeburg havde chancen for at udligne på kampens sidste angreb, og så kom gemytterne for alvor i kog. Deres træner Bennet Wiegert ønskede time out, men lagde time out kortet flere meter fra, hvor det skulle placeres. Det betød, at han ikke fik time outet. Til gengæld fik han rødt kort. Med fire sekunder tilbage af kampen løb tyskerne chance for en kvalificeret afslutning ud i ingenting.

Sejren var hjemme. En fantastisk stemning i Gigantium, hvor også 100 medrejsende tyske fans var med til at skabe en flot kulisse.

Næste opgave for de rødklædte drenge er på onsdag, hvor vi spiller sidste kamp i grundspillet på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...