MicrosoftTeams-image (3)

Forrygende start på sæsonen med sejr på 28-24 over Skjern

Sikke en start på sæsonen: Sejr på 28-24 over sølvvinderne fra Skjern Håndbold i en rigtig topkamp – og med en helt fantastisk stemning på lægterne med 3.931 tilskuere på plads i den “nye” Jutlander Bank Arena.

Stærkt forsvarsspil, forrygende 2. halvleg af Andreas Palicka i målet og periodevist flot angrebsspil lå bag den fortjente sejr over de grønblusede vestjyder, der var helt med i kampen, indtil seks-otte minutter før tid.

Vi havde også perioder, hvor vi misbrugte for mange chancer og tabte for mange bolde, bl.a. da vi første gang havde chancen for at lukke kampen ved 21-18 og to minutter i overtal. Overtalsspillet fungerede ikke og Skjern kom på 21-21, men så blev der lukket af, og i de næste minutter afgjorde vi kampen med en ny føring på tre mål.

Palicka lukkede helt af, og Skjern havde kun enmandshæren Kasper Søndergaard at byde på i den afgørende fase af kampen.

Simon Hald åbnede kampen helt forrygende. Trods en afbrænder på første forsøg scorede han hurtigt fire mål og nåede på seks mål i alt samtidig med, at han bandt midterforsvaret sammen.

Generelt havde cheftræner Jesper Jensen spillere, der nærmest stod i kø for at byde ind med godt spil og flotte mål.

En åbning på sæsonen, der lover godt for de kommende kampe, men en svale gør ingen sommer. Forude venter to vanskelige udekampe mod Mors-Thy Håndbold og Skanderborg Håndbold.

 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse