pokaler_header_new

Forrygende start på sæsonen med sejr på 28-24 over Skjern

Sikke en start på sæsonen: Sejr på 28-24 over sølvvinderne fra Skjern Håndbold i en rigtig topkamp – og med en helt fantastisk stemning på lægterne med 3.931 tilskuere på plads i den “nye” Jutlander Bank Arena.

Stærkt forsvarsspil, forrygende 2. halvleg af Andreas Palicka i målet og periodevist flot angrebsspil lå bag den fortjente sejr over de grønblusede vestjyder, der var helt med i kampen, indtil seks-otte minutter før tid.

Vi havde også perioder, hvor vi misbrugte for mange chancer og tabte for mange bolde, bl.a. da vi første gang havde chancen for at lukke kampen ved 21-18 og to minutter i overtal. Overtalsspillet fungerede ikke og Skjern kom på 21-21, men så blev der lukket af, og i de næste minutter afgjorde vi kampen med en ny føring på tre mål.

Palicka lukkede helt af, og Skjern havde kun enmandshæren Kasper Søndergaard at byde på i den afgørende fase af kampen.

Simon Hald åbnede kampen helt forrygende. Trods en afbrænder på første forsøg scorede han hurtigt fire mål og nåede på seks mål i alt samtidig med, at han bandt midterforsvaret sammen.

Generelt havde cheftræner Jesper Jensen spillere, der nærmest stod i kø for at byde ind med godt spil og flotte mål.

En åbning på sæsonen, der lover godt for de kommende kampe, men en svale gør ingen sommer. Forude venter to vanskelige udekampe mod Mors-Thy Håndbold og Skanderborg Håndbold.

 

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...