MicrosoftTeams-image (3)

Fortjent pokalsejr til AG København – revanche onsdag i Gigantium

Til lykke til AG København. I var bedst i dagens finale og fortjente sejren på 32-26 i  en flot kulisse i en næsten fyldt Gigantium.

Endnu en pokal til AG-skabet, men også en kamp, som vort hold fortjente stor ære af. Vi kæmpede bravt, men Mikkel Hansen og co. ramte et højere topniveau på dagen.

Efter AG-føring på 15-11 spillede vi os ind i kampen igen i de næste 10 minutter med gode kontraer og scoringer i anden bølge, så vi var på 16-17 og 17-18. Men AG slår til, når modstanderne begår den mindste fejl, og det gjorde vi i den følgende periode, som AG vandt 7-1.

Dermed var kampen afgjort, også fordi Kasper Hvidt og Steinar Ege på dagen havde flere redninger end Ole Erevik og Søren Pedersen. Generelt spillede AG bedst. I begyndelsen anført af en forrygende veteran, Olafur Stefansson, der tydeligvis har haft godt af EM-pausen og virker fysisk i topform. Efter ham tog Mikkel Hansen over – samme Hansen, der af de tilstedeværende sportsjournalister blev kåret som kampens pokalfinghter.

En titel, der også kunne være gået til venstre fløjen Gudjon Sigurdsson, der var forrygende i 60 minutter. Hele tiden aggressiv i forsvaret og usvigelig sikker i sine afslutninger.

En flot sølvmedalje til hjemmeholdet i klubbens førse finale – en andenplads, der er lig med europæisk håndbold næste sæson, hvis AG København bliver dansk mester senere på sæsonen.

Og husk så, at vi nu på onsdag kl. 18.30 tager imod AG København igen i Gigantium. Denne gang i ligaen.  Har du ikke allerede sikret dig billet, så køb her på hjemmesiden. Der bliver knald på igen, men der er fortsat billetter at få.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse