MicrosoftTeams-image (3)

Fortsat på førstepladsen efter flot sejr på 30-27 i Holstebro

Vi er fortsat på førstepladsen i ligaen efter en flot sejr på 30-27 på den vanskelige udebane i Holstebro. Vi var bagud 17-16 ved pausen i en kamp, der var præget af to halv-dårlige forsvar, men hvor vi var klart bedst  i de sidste syv minutter. Her var der lukket af i forsvaret, og Palicka tog det hele i målet. 

1. halvleg var meget tæt, og vi var i spidsen det meste af tiden, men havde svært ved at få lukket af i forsvaret. Samtidig misbrugte vi nogle oplagte chancer og måtte derfor gå til pausen bagud med en enkelt. 

Vi kom bagud med to i begyndelsen af 2. halvleg, og det var helt tæt frem til 27-27 med knap syv minutter igen. Vi kom på 28-27, og her misbrugte Jesper Meinby et straffekast på overliggeren og Rene Antonsen sendte en oplagt chance ligeledes på overliggeren. Vi lukkede af i forsvaret, og da Rene Antonsen fik chancen igen på det efterfølgende angreb, svigtede han ikke. 

Palicka blev en sikker vinder af målmandsduellen med 17 redninger mod hjemmeholdets otte. Aron Edvardsson var inde på et straffekast, som han klarede flot. 

Martin Larsen spillede en flot kamp med 10 regulære mål, men flere andre bød ind på en aften, hvor vi fortsat var uden Morten Slundt og Håvard Tvedten. 

Om seks dage mødes de to hold igen i Holstebro i kvartfinalen i pokalturneringen. 

 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse