pokaler_header_new

Fredericia blev besejret i Jutlander Bank Arena

Efter en hæsblæsende første halvleg fik vi bedre styr på spillet i anden halvleg, og vi trak derfor fra til en sejr på 34-29 efter pauseføring på 20-19.

Fra første fløjt var der fuld fart over feltet fra begge mandskaber. Efter blot syv minutter var der således sat 14 scoringer i kassen – syv til hvert hold. 

Forsvarsmæssigt havde vi store problemer med at få ødelagt gæsternes rytme, og de fik ubesværet spillet sig til gode chancer. 

En række gode redninger fra Aggefors i målet hjalp os dog til kampens første tremåls-føring godt midtvejs i første halvleg. 

Vi formåede til gengæld ikke at bygge videre på det gode momentum, og gæsterne fik i stedet spillet sig tilbage på uafgjort. 

Efter en hæsblæsende første halvleg kunne vi gå til pause foran 20-19.

I anden halvleg fik vi dæmmet bedre op for gæsterne, der periodevis forsøgte sig med 7 mod 6. 

Samtidigt hev Aggefors fortsat fine redninger frem, og vi holdte derfor gæsterne til 10 scoringer efter pausen.

Offensivt fortsatte spillet med at fungere fint, og vi skabte derfor langsomt hul til Fredericia. 

Med seks minutter tilbage bragte vi os foran med fire mål for første gang i kampen, og vi kørte derfra sejren sikkert i hus til slutcifrene 34-29.

Ovenpå to ligakampe retter vi nu fokus mod EHF Champions League i de næste tre kampe – den første er på udebane mod Nantes onsdag.

Tusind tak til de mange, der fulgte dagens kamp via vores livestream på Facebook. Vi oplevede desværre nogle tekniske problemer med vores quiz i samarbejde med Himmerland Forsikring. Vi har derfor forlænget muligheden for deltagelse, og du kan derfor fortsat nå at quizze med i kampen om et á tre gavekort på 500 kr. til vores webshop. Du deltager via dette link, og sidste frist er søndag kl. 23.59.  

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 7, Magnus Saugstrup 6, Nikolaj Læsø 6, Mark Strandgaard 6, Sebastian Barthold 4, Felix Claar 3, Mikael Aggefors 1, Mads Christiansen 1.

Fredericia Håndboldklub målscorere:
Kristian Stoklund 8, Martin Bisgaard 8, Mathias Hedegaard 3, Jakob Mikkelsen 3, Rasmus Meyer Ejlersen 3, Nicolaj Nørager 2, Mads Lenbroch 1, Kasper Young 1.
Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
Fredericia Håndboldklub: 3 x 2 min.
 
Redninger:

Mikael Aggefors: 19/47 (40 %)
Simon Gade: 0/1

Emil Tellerup: 15/44 (34 %)
Jimmi Andersen: 1/4 (25 %)
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...