MicrosoftTeams-image (3)

Fredericia blev besejret i Jutlander Bank Arena

Efter en hæsblæsende første halvleg fik vi bedre styr på spillet i anden halvleg, og vi trak derfor fra til en sejr på 34-29 efter pauseføring på 20-19.

Fra første fløjt var der fuld fart over feltet fra begge mandskaber. Efter blot syv minutter var der således sat 14 scoringer i kassen – syv til hvert hold. 

Forsvarsmæssigt havde vi store problemer med at få ødelagt gæsternes rytme, og de fik ubesværet spillet sig til gode chancer. 

En række gode redninger fra Aggefors i målet hjalp os dog til kampens første tremåls-føring godt midtvejs i første halvleg. 

Vi formåede til gengæld ikke at bygge videre på det gode momentum, og gæsterne fik i stedet spillet sig tilbage på uafgjort. 

Efter en hæsblæsende første halvleg kunne vi gå til pause foran 20-19.

I anden halvleg fik vi dæmmet bedre op for gæsterne, der periodevis forsøgte sig med 7 mod 6. 

Samtidigt hev Aggefors fortsat fine redninger frem, og vi holdte derfor gæsterne til 10 scoringer efter pausen.

Offensivt fortsatte spillet med at fungere fint, og vi skabte derfor langsomt hul til Fredericia. 

Med seks minutter tilbage bragte vi os foran med fire mål for første gang i kampen, og vi kørte derfra sejren sikkert i hus til slutcifrene 34-29.

Ovenpå to ligakampe retter vi nu fokus mod EHF Champions League i de næste tre kampe – den første er på udebane mod Nantes onsdag.

Tusind tak til de mange, der fulgte dagens kamp via vores livestream på Facebook. Vi oplevede desværre nogle tekniske problemer med vores quiz i samarbejde med Himmerland Forsikring. Vi har derfor forlænget muligheden for deltagelse, og du kan derfor fortsat nå at quizze med i kampen om et á tre gavekort på 500 kr. til vores webshop. Du deltager via dette link, og sidste frist er søndag kl. 23.59.  

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 7, Magnus Saugstrup 6, Nikolaj Læsø 6, Mark Strandgaard 6, Sebastian Barthold 4, Felix Claar 3, Mikael Aggefors 1, Mads Christiansen 1.

Fredericia Håndboldklub målscorere:
Kristian Stoklund 8, Martin Bisgaard 8, Mathias Hedegaard 3, Jakob Mikkelsen 3, Rasmus Meyer Ejlersen 3, Nicolaj Nørager 2, Mads Lenbroch 1, Kasper Young 1.
Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
Fredericia Håndboldklub: 3 x 2 min.
 
Redninger:

Mikael Aggefors: 19/47 (40 %)
Simon Gade: 0/1

Emil Tellerup: 15/44 (34 %)
Jimmi Andersen: 1/4 (25 %)
 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse