pokal header web

Fremragende åbning på Champions League

Onsdag aften tog vi hul på EHF Champions League gruppespillet, og vi fik en perfekt åbning med en knusende sikker sejr på 34-24 ude mod Zagreb.

I kampens begyndelse lignede det dog ikke en så overbevisende sejr. De kroatiske værter tog tværtimod en smal føring fra start, og den fastholdte de til stillingen 8-6 i hjemmeholdets favør.

Herfra fik vi stabiliseret os og fandt for alvor fodfæste – og så os ikke tilbage resten af kampen.

Flere flotte redninger fra Mikael Aggefors og høj effektivitet offensivt fik vendt opgøret på hovedet inden pausen, og vi gik i stedet til pause foran 18-14.

Efter pausen tromlede vi videre og præsterede flot i alle spillets facetter, og vi udbyggede vores føring igennem det meste af anden halvleg.

Der var derfor aldrig spænding om udfaldet efter pausen, og vi fuldførte den ønskede åbning på EHF Champions League sæsonen med en perfekt åbningskamp på gruppespillet.
 

Den overbevisende sejr kom i hus mod et Zagreb-mandskab, der har forstærket sig op til denne sæson og som i sidste uge tvang Veszprem ud i forlænget spilletid i SEHA Liga finalen. 

Om en uge skal vi igen i ilden i EHF Champions League – denne gang hjemme i Jutlander Bank Arena, når Montpellier kommer på besøg onsdag. Inden da gælder det dog ligakampen mod KIF Kolding på lørdag, ligeledes på hjemmebane. Køb billet til disse kampe ved at klikke her.

Matchfacts

HC PPD Zagreb målscorere:
David Mandic 5, Luka Klarica 5, Filip Vistorop 3, Ivan Cupic 3, Sandro Obranovic 3, Davor Cavar 2, Edin Klis 1, Vlado Matanovic 1, Nikola Grahovac 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Sebastian Barthold 9, Jesper Nielsen 4, Nikolaj Læsø 4, Felix Claar 3, Kristian Bjørnsen 3, Henrik Møllgaard 3, Lukas Sandell 3, Martin Larsen 2, René Antonsen 2, Buster Juul 1. 

Udvisninger:

HC PPD Zagreb: 6 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.

Redninger:

Dino Slavic: 3/21 (14 %)
Filip Ivic: 5/21 (24 %)

Mikael Aggefors: 17/41 (41 %)
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse