MicrosoftTeams-image (3)

Fremragende åbning på Champions League

Onsdag aften tog vi hul på EHF Champions League gruppespillet, og vi fik en perfekt åbning med en knusende sikker sejr på 34-24 ude mod Zagreb.

I kampens begyndelse lignede det dog ikke en så overbevisende sejr. De kroatiske værter tog tværtimod en smal føring fra start, og den fastholdte de til stillingen 8-6 i hjemmeholdets favør.

Herfra fik vi stabiliseret os og fandt for alvor fodfæste – og så os ikke tilbage resten af kampen.

Flere flotte redninger fra Mikael Aggefors og høj effektivitet offensivt fik vendt opgøret på hovedet inden pausen, og vi gik i stedet til pause foran 18-14.

Efter pausen tromlede vi videre og præsterede flot i alle spillets facetter, og vi udbyggede vores føring igennem det meste af anden halvleg.

Der var derfor aldrig spænding om udfaldet efter pausen, og vi fuldførte den ønskede åbning på EHF Champions League sæsonen med en perfekt åbningskamp på gruppespillet.
 

Den overbevisende sejr kom i hus mod et Zagreb-mandskab, der har forstærket sig op til denne sæson og som i sidste uge tvang Veszprem ud i forlænget spilletid i SEHA Liga finalen. 

Om en uge skal vi igen i ilden i EHF Champions League – denne gang hjemme i Jutlander Bank Arena, når Montpellier kommer på besøg onsdag. Inden da gælder det dog ligakampen mod KIF Kolding på lørdag, ligeledes på hjemmebane. Køb billet til disse kampe ved at klikke her.

Matchfacts

HC PPD Zagreb målscorere:
David Mandic 5, Luka Klarica 5, Filip Vistorop 3, Ivan Cupic 3, Sandro Obranovic 3, Davor Cavar 2, Edin Klis 1, Vlado Matanovic 1, Nikola Grahovac 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Sebastian Barthold 9, Jesper Nielsen 4, Nikolaj Læsø 4, Felix Claar 3, Kristian Bjørnsen 3, Henrik Møllgaard 3, Lukas Sandell 3, Martin Larsen 2, René Antonsen 2, Buster Juul 1. 

Udvisninger:

HC PPD Zagreb: 6 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.

Redninger:

Dino Slavic: 3/21 (14 %)
Filip Ivic: 5/21 (24 %)

Mikael Aggefors: 17/41 (41 %)
 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse