pokaler_header_new

Fremragende åbning på slutspillet: Storsejr i Holstebro

Storsejr på 33-22 på udebane over formstærke Team Tvis Holstebro. En fantastisk åbning på slutspillet – på en holdindsats af de store i samtlige 60 minutter. Krydret med individuelle toppræstationer af Sjöstrand i målet, Mads Mensah og Kristian Kjelling. Udover den gode præstation på banen var der også fantastisk opbakning på lægterne fra Aalborg Håndbold Support, som støttede holdet hele vejen fra start til slut!

– Jeg kan ikke rose holdet nok, og det gælder alle spillere. Spilleglæde, fight, godt spil, tempo og stor koncentration, sagde cheftræner Nikolaj Jacobsen efter kampen. 

Sejren betyder, at vi nu har tre point på andenpladsen i puljen efter KIF Kolding, der fører med fire point. Team Tvis Holstebro og SønderjyskE er sidst med nul point. Lørdag kl. 19.00 spiller vi igen – denne gang i Gigantium med SønderjyskE, der bød Kolding på god modstand i store dele af kampen. 

Kampen i Holstebro begyndte meget lige. Fra 3-3 viste vi vejen til 8-3, og det var første fingerpeg om, hvilken retning det ville gå i. Så diskede vi op med sæsonens bedste spil, og hjemmeholdets ellers normalt stærke forsvar blev splittet i atomer angreb efter angreb. Alle bød ind, og der blev skiftet godt ud, så vi gik til pausen med føring på ni mål – 18-9. 

Det var dagen, hvor Mads Mensah Larsen spillede sin hidtil bedste kamp i Aalborg-trøjen. Det blev i alt til 10 scoringer og en række assist samtidig med godt forsvarsspil. 

Efter pausen holdt vi koncentrationen, og efter 13 minutter bragte vi os foran med 10 mål. Vi kom flere gange foran med 13 mål, inden hjemmeholdet fik pyntet lidt til sidst. 

Samtidig med det gode spil valgte Johan Sjöstrand at finde storspillet frem i målet, og hjemmeholdets skytter mistede mere og mere modet. 

Stor kamp, drenge. 

Vi glæder os allerede til fortsættelsen på lørdag i Gigantium. 

arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...
flodman-profil

Andreas Flodman fuldender trekløveret fra Alingsås

Der var én, der var to, og nu er der tre spillere i Aalborg Håndbolds trup, der kommer fra den samme svenske klub, Alingsås. Først kom Mikael Aggefors i 2016,...
681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...