pokaler_header_new

Fremragende angrebsspil i 1. halvleg i Flensburg – nedtur efter pausen

Som tilfældet var i kampen mod Bjerringbro-Silkeborg leverede Aalborg Håndbold fremragende angrebsspil i de første 30 miniutter, da modstanderen fredag aften hed Flensburg-Handewitt, og rammerne var Campus Halle i Flensburg med 4.500 tilskuere på lægterne.

Igen anført af en stærkt spillende Jacob Bagersted gik vi til pausen med en føring på 21-20 på det bedste angrebsspil, der er vist i de i alt 11 test-kampe. Føringen kunne have været større, hvis det ikke havde været på grund af storspil af den tidligere holdkammerat, Søren Rasmussen i hjemmeholdets mål. Og sådan fortsatte han også i 2. halvleg.

Og ligesom torsdag aften i Gigantium blev det en 2. halvleg af Aalborg Håndbold præget af individuelt spil med afslutninger på de forkerte tidspunkter, hvilket resulterede i, at Flensburgs kontra-maskine blev sat i højeste gear. Det sammenholdt med træthed gav udskiftninger på vort hold, og de to nykårede verdensmestre, René Antonsen og Martin Larsen, leverede godkendte indsatser.

Søren Pedersen vogtede målet det meste af kampen og slap godt fra opgaven.

Kampen var Jakob Vestergaards mandskabs sidste test-kamp, inden det på onsdag går løs for alvor med 1/8 finalen i Nordea Cup på udebane mod GOG fra 1. division.

Målscorere for Aalborg Håndbold:

Jacob Bagersted 6, Henrik Møllgaard 6, Jonas Larholm 5, Kristian Kjelling 4, Jan lenartsson 4, Håvard Tvedten 3 (1) og Johan Jakobsson 2.

Målscorere

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...