MicrosoftTeams-image (3)

Fysisk kamp i vente på udebane mod stærke oprykkere

Sidst på eftermiddagen mandag landede vores trup igen i Aalborg efter sejren i Dunkerque i søndags. Hjemrejsen var bl.a. brugt til at dreje tankerne i retning af onsdagens vanskelige udekamp i Boxer Herreligaen mod HC Midtjylland. Spillerne har i dag tirsdag eneste træning som forberedelse til kampen, inden kursen onsdag eftermiddag sættes mod Herning.

HC Midtjylland er ikke uventet kommet godt fra start efter oprykningen. Holdet var suveræn i 1. division i fjor, og samtlige spillere har tidligere spillet liga – flere af dem endda mange kampe. Herning-holdet har otte point efter seks runder – hvilket giver en fjerdeplads i rækken – et point foran os i det tætte felt i sub-toppen.

For cheftræner Jesper Jensen er der gensyn med en række tidligere holdkammerater fra Skjern Håndbold: Tim Winkler i målet, Kristian Gjessing, Jacob Østergaard, Vignir Svarvarsson, Jørgen Rasmussen og Rasmus Porup. Læg dertil spillere som Kasper Gudnitz, Kasper Witt, Martin Hansen, Heino Holm Knudsen, Simon Madsen, Kasper Kvist og Lasse Justesen.  Alt i alt masser af kvalitet og liga-erfaring.

HC Midtjylland har et stærkt forsvar med Tim Winkler som en rutineret sidste skanse i målet. Angrebsmæssigt er det fod-rappe Martin Hansen, der har været toneangivende for holdet i de første seks kampe, hvor det er blevet til sejre over Lemvig-Thyborøn, Ribe-Esbjerg og Odder og uafgjort mod Team Tvis Holstebro og SønderjyskE. Holdets hidtil eneste nederlag kom på hjemmebane i premierekampen mod Skanderborg.

Holdets cheftræner er Patrick Westerholm, der også har en fortid i Skjern-trøjen.

Jesper Jensen har endnu ikke overblik over skades-situationen i truppen, men håber som minimum at have samme trup til rådighed som i kampen i Frankrig i søndags.

Kampen spilles kl. 19.00 i hal B i Messecenter Herning og dømmes af Daniel Krause-Kjær og Nicklas Pedersen.

Du kan spille på kampen på www.bet25.dk, og når du gør det, støtter du samtidig Aalborg Håndbold.

Bet25 har sat følgende odds til kampen:

HC Midtjylland – Aalborg Håndbold    2.70    9.80   1.70
Handicap    +1.5/-1.5                          1.95-1.75
Morten Slundt  over/under 4,5             2.00/1.70
Håvard Tvedten   over/under  4,5        1.70/2.00

                  

 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse