MicrosoftTeams-image (3)

Fysisk styrke og taktisk triumf, da GOG blev besejret

Fysisk overlegenhed udnyttet til perfektion, taktisk kløgt udført til ug på banen og Ole Erevik med en redningsprocent på 46. 

En flot sejr på 26-20 på udebane over genopstandne GOG er ikke at kimse ad. Samtidig fik flere af de spillere, der har været ude med skader i længere tid, vigtige minutter på banen. Alt i alt en perfekt optakt til den meget vigtige kamp på udebane i Champions League på søndag mod Drott Halmstad. 

Sejren gav samtidig avancement til trejdepladsen i ligaen. 

GOG kom bedst fra start og foran 3-1, men fra 3-3 trak vi fra anført af en – igen, igen – velspillende Morten Slundt. Føringen blev øget til 13-7, inden vi manglede skarphed i de sidste minutter af 1. halvleg, og føringen ved pausen var på 14-10. 

Mod forventning kom GOG ret modløst ud til 2. halvleg, selv om de dristigt forsøgte sig med syv markspillere. Det udnyttede Ole Erevik til at komme på scoringslisten. 

GOG kunne slet ikke komme til afslutninger mod vort velfungerende forsvar, og Ole Erevik tog, hvad der kom inden for målrammen. 

Langsomt øgede vi til føring på ni mål ved 23-14 efter 45 minutter, og i resten af kampen blev der byttet mål, og Nikolaj Jacobsen fik sparet på en del spilleres kræfter, så alle markspillere kom i aktion. På venstre fløj var der bl.a. debut til U 18-spilleren Casper Holmen. 

Kampen bød på come back til Johan Jakobsson efter seks-syv ugers skadespause. Han scorede fire gode mål. 

Tidligt lørdag morgen sætter holdet kursen mod Halmstad i Sverige, og søndag kl. 15.00 gælder det den vigtige kamp mod Drott i Champions League. Du kan følge kampen direkte på DR 3. 

 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse