MicrosoftTeams-image (3)

Gade: Det er virkelig en af de store kampe

Onsdag aften er der ægte topkamp i Machineseeker EHF Champions League, når det gælder opgøret mod polske Lomza Industria Kielce. Målmand Simon Gade ser her frem til opgøret mod sidste års Final 4-finalister.

Aalborg Håndbold har fået en perfekt start på sæsonens deltagelse i den fornemmeste europæiske klubturnering, hvor det indtil videre er blevet til sejre over henholdsvis slovenske Celje og norske Elverum.

– Vi har fået en rigtig god start på turneringen med de to sejre, det skal vi tage med videre til kampen onsdag, hvor der venter en rigtig svær modstander, der nok kommer med en del højere niveau end det vi har mødt tidligere i år, lyder det fra Simon Gade, der i seneste opgør i Elverum brændte banen af med et hav af flotte redninger, hvilket gav ham en plads på rundens hold i turneringen.

– Vi har selvfølgelig et mål om at gentage resultaterne fra seneste sæson, hvor vi vandt alle europæiske kampe på hjemmebane. Det kræver dog at alle rammer et højt niveau på dagen, for at vi kan hive en sejr mere hjem, forklarer Simon Gade videre.

Polakkerne har indledt årets udgave af Machineseeker EHF Champions League med henholdsvis en sejr og et nederlag, hvor sidstnævnte kom i seneste runde på udebane mod de regerende mestre fra Barcelona i en rematch af seneste sæsons finale.

– Jeg så lidt af kampen efterfølgende, og begge hold ser ret gode ud. Kielce har en trup med rigtig mange mand, og har vel to klassespillere på alle pladser på banen, så på papiret har de en endnu bredere trup end vi har.

Jo mere larm, og jo mere pres vores fans kan lægge på dem, når de har bolden, jo bedre er det. Sådan er det jo også, når vi besøger dem.

- Simon Gade

De er sindssygt gode til at sætte et højt tempo og spille hurtigt, ligesom de har en stor fysik, så det skal vi være klar på, men generelt må man sige, at de som hold er meget stabile over hele linjen, lyder det videre fra Aalborg Håndbolds målvogter, der håber på stor opbakning fra hjemmepublikummet i Sparekassen Danmark Arena.

– Det er toppen af poppen vi møder, det er virkelig en af de store kampe. Så til sådan en aften betyder opbakningen endnu mere end normalt, det giver os de sidste 5-10 procent derinde på banen. Jo mere larm, og jo mere pres vores fans kan lægge på dem når de har bolden, jo bedre er det. Sådan er det jo også når vi besøger dem, afrunder Simon Gade, der sammen med holdkammeraterne står klar på banen kl. 20.45 når første fløjt lyder.

Der er endnu ledige pladser til Champions League-braget onsdag aften, køb dine billetter lige her.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...