MicrosoftTeams-image (3)

Gade: Det er virkelig en af de store kampe

Onsdag aften er der ægte topkamp i Machineseeker EHF Champions League, når det gælder opgøret mod polske Lomza Industria Kielce. Målmand Simon Gade ser her frem til opgøret mod sidste års Final 4-finalister.

Aalborg Håndbold har fået en perfekt start på sæsonens deltagelse i den fornemmeste europæiske klubturnering, hvor det indtil videre er blevet til sejre over henholdsvis slovenske Celje og norske Elverum.

– Vi har fået en rigtig god start på turneringen med de to sejre, det skal vi tage med videre til kampen onsdag, hvor der venter en rigtig svær modstander, der nok kommer med en del højere niveau end det vi har mødt tidligere i år, lyder det fra Simon Gade, der i seneste opgør i Elverum brændte banen af med et hav af flotte redninger, hvilket gav ham en plads på rundens hold i turneringen.

– Vi har selvfølgelig et mål om at gentage resultaterne fra seneste sæson, hvor vi vandt alle europæiske kampe på hjemmebane. Det kræver dog at alle rammer et højt niveau på dagen, for at vi kan hive en sejr mere hjem, forklarer Simon Gade videre.

Polakkerne har indledt årets udgave af Machineseeker EHF Champions League med henholdsvis en sejr og et nederlag, hvor sidstnævnte kom i seneste runde på udebane mod de regerende mestre fra Barcelona i en rematch af seneste sæsons finale.

– Jeg så lidt af kampen efterfølgende, og begge hold ser ret gode ud. Kielce har en trup med rigtig mange mand, og har vel to klassespillere på alle pladser på banen, så på papiret har de en endnu bredere trup end vi har.

Jo mere larm, og jo mere pres vores fans kan lægge på dem, når de har bolden, jo bedre er det. Sådan er det jo også, når vi besøger dem.

De er sindssygt gode til at sætte et højt tempo og spille hurtigt, ligesom de har en stor fysik, så det skal vi være klar på, men generelt må man sige, at de som hold er meget stabile over hele linjen, lyder det videre fra Aalborg Håndbolds målvogter, der håber på stor opbakning fra hjemmepublikummet i Sparekassen Danmark Arena.

– Det er toppen af poppen vi møder, det er virkelig en af de store kampe. Så til sådan en aften betyder opbakningen endnu mere end normalt, det giver os de sidste 5-10 procent derinde på banen. Jo mere larm, og jo mere pres vores fans kan lægge på dem når de har bolden, jo bedre er det. Sådan er det jo også når vi besøger dem, afrunder Simon Gade, der sammen med holdkammeraterne står klar på banen kl. 20.45 når første fløjt lyder.

Der er endnu ledige pladser til Champions League-braget onsdag aften, køb dine billetter lige her.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse