MicrosoftTeams-image (3)

Gensyn med GOG torsdag kl. 20.00 i Gigantium

Torsdag kl. 20.00 er der gensyn med hæderkronede GOG i Gigantium. Fynboerne er tilbage i ligaen efter en økonomisk nedtur og har allerede i den første sæson bevist, at de mener det alvorligt ved at være næsten sikker på deltagelse i slutspillet inden de to sidste kampe i grundspillet.

Mens vi kæmper med Team Tvis Holstebro om tredje- og fjerdepladsen, er GOG i et tæt felt om placeringerne fra nummer fem til nummer otte, og dermed er holdet også en mulig modstander for os i slutspillet.

– Vi havde et godt tag på dem i Gudme-Hallen i første runde, men da var vi også ved fuld styrke, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Vores skades-situation er ikke ændret siden de seneste kampe, men det forhindrer os ikke i at gå efter sejren mod GOG. Vi skal have forsvaret til at fungere optimalt og undgå fejl i angrebet, så GOG ikke kommer i gang med deres kontraer på fløjene.

GOG har venstre backen Minik Dahl-Høegh på skadeslisten, mens en anden venstre back, Aku Kreutzmann, er i Mexico til De Panamerikanske Lege for Grønland. Til gengæld er veteranen Kasper Jørgensen – klubbens spillende direktør – stærkt på vej tilbage mod storformen efter en blindtarmsoperation.

Holdet trænes af Jakob Larsen og har en af ligaens bedste keepere i Kevin Møller, mens Niclas Kirkeløkke, Kasper Kildelund, Tobias Møller, Snorri Gudjonsson, Lars Hald, Kasper Jørgensen  og Rasmus Jensen udgør stammen i holdets spil.

Kampen spilles torsdag kl. 20.00 i Gigantium og dømmes af Leif Poulsen og Henrik Mortensen. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse