MicrosoftTeams-image (3)

God afslutning sikrede sejren

Dagens kamp sluttede med 15 rigtig gode minutter, der banede vejen for en sejr på 32-25 mod Nordsjælland efter at have været bagud 21-23 med et kvarter tilbage. 

Opgøret blev forsinket med en halv time, da Nordsjællands fly var forsinket, men trods den forlængede rejsetid var det gæsterne, der kom bedst ud af starthullerne.

Efter ti minutters spil var Nordsjælland således i front 5-7, inden vi langsomt fik bedre fat og spillet os til en tomåls-føring, da der var gået 20 minutter.

Det blev dog ved med at være en noget vaklende første halvleg fra vores side, og mod slutningen var det igen gæsterne, der fik momentum og fik spillet sig i front 13-15 ved pausen.

Begyndelsen på anden halvleg fortsatte i samme spor. Vi kæmpede med at finde de sidste procenter i alle spillets facetter, og gæsterne spillede med stor tålmodighed og fik i lange perioder opgøret over på deres præmisser.

Med et kvarter tilbage var stillingen således 21-23 i gæsternes favør, inden kampen for alvor skiftede karakter.

Vi steppede op defensivt, og det var med til at sætte yderligere skub i offensiven, mens Mikael Aggefors samtidigt kronede en flot kamp med flere store redninger i slutfasen.

Det var alt sammen med til at vende kampen fra en tæt affære til en sikker sejr på 32-25 efter at have vundet opgørets sidste kvarter med 11-2. 

Vi udbyggede dermed den gode start på anden halvsæson, hvor vi altså hentede vores fjerde sejr på ni dage.

De to point kom i hus uden langtidsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen, mens vi også var uden Aron Pálmarsson (skade) samt anfører René Antonsen, Simon Gade og Valdemar Hermansen (sygdom). 

Nu venter to udekampe i henholdsvis EHF Champions League og HTH Herreligaen, inden vi er tilbage i Sparekassen Danmark Arena onsdag 23. februar, hvor der er CL-håndbold tilbage på programmet – det er mod Elverum, og du kan købe din billet til dette nordiske brag ved at klikke her. 

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Jesper Nielsen 5, Sebastian Barthold 4, Kristian Bjørnsen 4, Benjamin Jakobsen 3, Felix Claar 3, Lukas Sandell 3, Buster Juul 3, Henrik Møllgaard 2, Jonas Samuelsson 2, Nikolaj Læsø 1, Andreas Holst 1, Mikael Aggefors 1.

Nordsjælland Håndbold målscorere:
Nichlas Hald 8, Andreas Maagaard 4, Carl-Emil Haunstrup 4, Rasmus Wnneke 3, Julius Mørch-Rasmussen 2, Tobias Jørgensen 2, Jesper Dahl 1, Kasper Kisum 1.
 
Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 0 x 2 min.
Nordsjælland Håndbold: 3 x 2 min.


Redninger:Mikael Aggefors: 18/42 (43 %)
Nichlas Ludvigsen: 0/1

Frederik Andersson: 8/34 (24 %)
Jimmi Andersen: 3/6 (50 %)Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 3.437.
 

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse