MicrosoftTeams-image (3)

God fight ikke nok med velspillende Kolding-mandskab

Trods god fight over 60 minutter var vi ikke i nærheden af at true KIF Kolding København, der vandt sikkert 29-24 efter føring på 12-9 ved pausen.

Vi kom godt fra start, foran 2-1 og det var stod 4-4 efter 10 minutter. To gode forsvar, der stækkede modstandernes offensiv. Men derfra sad Kolding på kampen. Vi havde ikke styrken til at åbne deres forsvar, og når vi kom til afslutninger, stod Kasper Hvidt godt i målet. Modsat formåede Søren Westphal ikke at redde mange af de skud, der kom.

Vi var uden Simon Hald, der fik en fodskade i slutsekunderne i kampen i SønderjyskE i lørdags. Alligevel blev der kæmpet godt i midterforsvaret, og René Antonsen viste flotte takter i angrebet med seks mål.

Vi kom godt igen i de sidste minutter af 1. halvleg og “nøjedes” med at være bagud med tre mål, 12-9. Starten på 2. halvleg afslørede hurtigt, at vi ikke formåede at skabe spænding i kampen. Hurtigt var vi bagud 17-11. Kolding fik sin største føring på otte mål ved 24-16, men det lykkedes os at pynte på resultatet i de sidste minutter.

Nederlaget betyder, at vi nu er uden mulighed for at få point med over i slutspillet. Vi mangler udekampen mod Bjerringbro-Silkeborg næste onsdag, men allerede på lørdag kl. 18.30 møder vi SC Magdeburg med Jacob Bagersted, Jannick Green og Michael Damgaard i Jutlander Bank Arena.

 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse