pokaler_header_new

God fight ikke nok med velspillende Kolding-mandskab

Trods god fight over 60 minutter var vi ikke i nærheden af at true KIF Kolding København, der vandt sikkert 29-24 efter føring på 12-9 ved pausen.

Vi kom godt fra start, foran 2-1 og det var stod 4-4 efter 10 minutter. To gode forsvar, der stækkede modstandernes offensiv. Men derfra sad Kolding på kampen. Vi havde ikke styrken til at åbne deres forsvar, og når vi kom til afslutninger, stod Kasper Hvidt godt i målet. Modsat formåede Søren Westphal ikke at redde mange af de skud, der kom.

Vi var uden Simon Hald, der fik en fodskade i slutsekunderne i kampen i SønderjyskE i lørdags. Alligevel blev der kæmpet godt i midterforsvaret, og René Antonsen viste flotte takter i angrebet med seks mål.

Vi kom godt igen i de sidste minutter af 1. halvleg og “nøjedes” med at være bagud med tre mål, 12-9. Starten på 2. halvleg afslørede hurtigt, at vi ikke formåede at skabe spænding i kampen. Hurtigt var vi bagud 17-11. Kolding fik sin største føring på otte mål ved 24-16, men det lykkedes os at pynte på resultatet i de sidste minutter.

Nederlaget betyder, at vi nu er uden mulighed for at få point med over i slutspillet. Vi mangler udekampen mod Bjerringbro-Silkeborg næste onsdag, men allerede på lørdag kl. 18.30 møder vi SC Magdeburg med Jacob Bagersted, Jannick Green og Michael Damgaard i Jutlander Bank Arena.

 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...