MicrosoftTeams-image (3)

Gode præstationer af vores landsholdsspillere

Vores landsholdsspillere har haft en travl weekend og har nu alle sat kursen mod Aalborg for at genoptage træningen i klubben, og alle er tilsyneladende sluppet uden skader i landskampene. 

Simon Hald gjorde et flot indhop i A-landsholdets sejr på 36-23 over Letland. Simon Hald scorede bl.a. to mål. 

Tre spillere  var med udviklingslandsholdet i Polen med Stefan Madsen som cheftræner. Buster Juul var den eneste af de tre spillere, der var på holdkortet i den første kamp mod Færøerne, som vii vandt 33-23. Buster Juul scorede to mål. 

I den anden kamp, som var mod Polens B-landshold blev Martin Larsen skadet med et hårdt slag til struben efter kun otte minutter og kom ikke på banen mere i kampen. Patrick Wiesmach scorede tre mål og Buster Juul et enkelt mål i kampen, der sluttede 23-23 efter 11-11 ved pausen. 

Martin Larsen var klar til dagens kamp mod Estland, som vi vandt 33-23 efter 14-14 ved pausen. Her brillerede Patrick Wiesmach med syv mål, mens Buster Juul scorede fire mål og Martin Larsen to mål. 

Magnus Saugstrup var med U 21-landsholdet i tre kampe i Skanderborg. Det blev først til sejr på 26-21 over Spanien. Magnus blev topscorer med fire mål. 

Dernæst tabte vi 26-19 til de franske verdensmestre. Magnus scorede to mål.  Endelig sluttede holdet af med et nederlag på 26-24 til Tyskland. Tre mål af Magnus. 

Mikael Aggefors var med det svenske landshold i to sejre i de to første kval-kampe. Først vandt svenskerne 36-21 på hjemmebane over Monetenegro. Aggefors fik det sidste kvarter på banen og havde seks redninger. Han var ikke på banen i den anden kamp – på udebane mod Slovakiet, der blev besejret 21-17. 

Arnor Atlason var med i begge Islands kval-kamnpe i weekenden. Først blev det til sejr på 25-24 hjemme over Tjekkiet – uden at Atlason  kom på måltavlen. Han scorede til gengæld to mål i udekampen mod Ukraine, som Island tabte 27-25. 

Sander Sagosen tegnede sig for seks mål for Norge, da de vandt 31-26 ober Belgien. Det gik mindre godt i søndagens anden norske EM-kval-kamp. Litauen vandt 32-29 efter norsk føring på 16-15 ved pausen. Sander Sagosen scorede tre mål. 

 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse