pokaler_header_new

Godt 4.000 tilskuere klar til EHF Cup i Jutlander Bank Arena på lørdag

Efter næsten to måneder uden hjemmekampe slår vi lørdag eftermiddag dørene op i Jutlander Bank Arena til kampen i anden runde i gruppespillet i EHF Cuppen mod spanske Frankin BM Granollers. De to schweiziske dommere, Arthur Brunner og Morad Salah, fløjter kampen i gang kl. 15.00 – med Lars Berndtsson, Sverige, som EHF-delegeret.

Interesssen for kampen er stor, og vi forventer godt 4.000 tilskuere på lægterne, så der er basis for maksimal opbakning til hjemmeholdet.

Mens vi hev det ene point hjem i tirsdagens liga-kamp ude mod Nordsjælland Håndbold, sikrede Granollers sig to point i Liga Asobal onsdag aften med en sejr på 40-36 på udebane over Puerto Sagunto. Sejren betyder, at Granollers er på tredjepladsen i ligaen efter suveræne FC Barcelona og Naturhouse La Rioja.

Granollers’ hold består af spanske spillere krydret med enkelte brasilianere, og holdets spillestil er typisk spansk med hurtigt teknisk spil baseret på meget mand-til-mand-spil.

Granollers tabte – ligesom os – i første runde af EHF Cuppen, da de mødte rumænske Dinamo Bucuresti på hjemmebane. En kamp, der havde et mærkeligt forløb. Granollers førte 20-13 ved pausen, men scorede kun otte mål i 2. halvleg og tabte 29-28. Vi tabte 25-19 i Magdeburg.

Du kan fortsat sikre dig billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...