MicrosoftTeams-image (3)

GOG er modstanderen i 1/8-finalerne i Machineseeker EHF Champions League

Efter sidste runde i gruppespillet i Champions League blev afviklet torsdag, står det klart at der bliver tale om en rematch af seneste sæsons DM-finale i de kommende 1/8-finaler i den fornemmeste europæiske klubturnering.

Med Dinamo Bucarests nederlag på udebane til tyske Magdeburg torsdag aften, blev det således sikkert, at GOG slutter på fjerdepladsen i Champions Leagues gruppe A, mens Aalborg Håndbold allerede onsdag aften cementerede femtepladsen i gruppe B.

Største danske opgør i nyere tid

Forude venter derfor to særdeles spændende opgør i slutningen af marts måned, kampe som Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen ser frem til.

– Over de seneste par sæsoner har vi sammen med GOG været de toneangivende hold i dansk herrehåndbold, og at vi nu skal mødes i Champions Leagues knockoutfase, er blot en understregning af det niveau som dansk håndbold er kommet på.

– I mine øjne er der ingen tvivl om, at opgøret bliver det største mellem to danske klubhold i nyere tid, og vi glæder os til igen at prøve kræfter med GOG. Jeg forventer personligt, at begge kampe bliver totalt udsolgt, så rammerne og stemningen bliver helt i top, hvilket en kamp i Champions League naturligvis fortjener.

– Begge hold spiller på et højt niveau, og med flere verdensmestre og landsholdsspillere på de to mandskaber kan man forvente to håndboldbrag i verdensklasse, udtaler Jan Larsen.

Den første af de to kampe spilles onsdag 22. marts eller torsdag 23. marts i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg med returkamp onsdag 29. marts eller torsdag 30. marts i Jyske Bank Arena i Odense. Den samlede vinder over de to opgør kan se frem til et møde med de regerende mestre fra Barça i midten af maj måned.

Alene i denne sæson har de to hold mødtes fire gange. Aalborg Håndbold vandt sæsonens første opgør i Super Cup i august måned, ligesom de to indbyrdes opgør i HTH Herreligaen også er endte med nordjysk sejr. Til gengæld trak GOG det længste strå, da holdene i december mødtes i kvartfinalen i Santander Cup.

Information om billetsalg

Nærmere information om et eventuelt billetsalg til opgøret i Aalborg følger i løbet af den kommende uge her på vores officielle hjemmeside, samt via vores sociale medier.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse