pokal header web

GOG venter på udebane

Lørdag drager vi til Gudme, hvor der venter en vanskelig opgave i Primo Tours Ligaen, når sæsonens anden ligakamp skal spilles.

6. juni 2019 vil for altid stå som en helt speciel dag i hukommelsen hos alle Aalborg Håndbold fans. Nærmere bestemt er der nok ikke mange, der vil glemme Magnus Saugstrups scoring få sekunder før tid ude mod GOG, der sendte os ud i en tredje DM-finale, som senere resulterede i vores fjerde DM-titel.

Lørdag er vi igen på plads i SU’VI:T Arena for første gang siden den uforglemmelige aften. Denne gang er det som en del af indledningen på en ny sæson med nye spændende udfordringer og mål.

Og der er ingen tvivl om, at der venter os en vanskelig opgave, når der lørdag eftermiddag kl. 16.10 fløjtes til start i den fynske landsby.

GOG har ikke fået den ønskede start på Primo Tours Ligaen, hvor de i første runde led et nederlag på udebane mod Fredericia. For halvanden uge siden tørnede vi også sammen i Super Cuppen, hvor sæsonens første trofæ var på spil, som vi efter 60 minutter kunne se anfører René Antonsen hæve.

Der venter os derfor utvivlsomt et sultent GOG-mandskab, der tørster efter revanche foran deres gulklædte hjemmepublikum.

Vi har derimod fået en ønskestart på den nye sæson. Først sejrede vi i Santander Cuppens 1/8 finale efterfulgt af Super Cup triumfen og to point i første ligakamp. Lørdag går vi efter at udbygge pointhøsten i Primo Tours Ligaen på en svær udebane. 

Er man ikke på plads i SU’VI:T Arena, har man i stedet mulighed for at heppe med fra sofaen. Kampen bliver nemlig vist direkte på TV2 med optakt fra kl. 15.50.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse