MicrosoftTeams-image (3)

​Grundspillet afsluttes lørdag

Der er fuld spillerunde i HTH Herreligaen, når vi runder grundspillet af med hjemmekamp mod Skjern Håndbold.

Der bliver endnu engang smæk på, og der er lagt op til et håndboldbrag, når ligaens nr. 2 og 3 mødes lørdag eftermiddag i Sparekassen Danmark Arena.

Placeringerne for de to hold i grundspillet er dog afgjort på forhånd, da vi inden kampen har fem point op til GOG og otte point ned til Skjern, som har tre point ned til Skanderborg Aarhus Håndbold, hvorfor lørdagens resultat ikke er af betydning.

Sidst vi mødte dem var lørdag 16. oktober, hvor vi efter en god 2. halvleg kæmpede os tilbage i opgøret og vandt 27-26 efter at have været bagud med en ved pausen.

Slutspilspuljen er også allerede fastlagt inden opgøret, da ligaens sidste spillerunde i grundspillet ikke kan få indflydelse på vores kommende modstandere. Vi ender derfor i pulje med Skjern Håndbold, Mors-Thy Håndbold og Fredericia HK. Som øverst placeret får vi to point med over, Skjern en enkelt mens Mors-Thy og Fredericia starter uden point.

Information om spilletidspunkter og billetsalg for de kommende kampe følger. Følg med her på hjemmesiden eller vores sociale medier, hvor vi melder ud hurtigst muligt.

Udover Martin Larsen og Sebastian Henneberg er alle mand klar til kamp. Kampstart er 15.30, og kampen vises ikke på TV. Køb billet til kampen her.

Lad os slutte godt af inden landsholdssamlingen i næste uge, så vi er helt klar, når slutspillet og den kommende kvartfinale i EHF Champions League starter om få uger.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...