pokaler_header_new

​Grundspillet afsluttes lørdag

Der er fuld spillerunde i HTH Herreligaen, når vi runder grundspillet af med hjemmekamp mod Skjern Håndbold.

Der bliver endnu engang smæk på, og der er lagt op til et håndboldbrag, når ligaens nr. 2 og 3 mødes lørdag eftermiddag i Sparekassen Danmark Arena.

Placeringerne for de to hold i grundspillet er dog afgjort på forhånd, da vi inden kampen har fem point op til GOG og otte point ned til Skjern, som har tre point ned til Skanderborg Aarhus Håndbold, hvorfor lørdagens resultat ikke er af betydning.

Sidst vi mødte dem var lørdag 16. oktober, hvor vi efter en god 2. halvleg kæmpede os tilbage i opgøret og vandt 27-26 efter at have været bagud med en ved pausen.

Slutspilspuljen er også allerede fastlagt inden opgøret, da ligaens sidste spillerunde i grundspillet ikke kan få indflydelse på vores kommende modstandere. Vi ender derfor i pulje med Skjern Håndbold, Mors-Thy Håndbold og Fredericia HK. Som øverst placeret får vi to point med over, Skjern en enkelt mens Mors-Thy og Fredericia starter uden point.

Information om spilletidspunkter og billetsalg for de kommende kampe følger. Følg med her på hjemmesiden eller vores sociale medier, hvor vi melder ud hurtigst muligt.

Udover Martin Larsen og Sebastian Henneberg er alle mand klar til kamp. Kampstart er 15.30, og kampen vises ikke på TV. Køb billet til kampen her.

Lad os slutte godt af inden landsholdssamlingen i næste uge, så vi er helt klar, når slutspillet og den kommende kvartfinale i EHF Champions League starter om få uger.

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.