MicrosoftTeams-image (3)

Grundspillet skal afgøres

Søndag eftermiddag afvikles sidste spillerunde af grundspillet i HTH Herreligaen, og der venter en hæsblæsende afslutning, hvor intet er afgjort. Vi møder TTH Holstebro i Jutlander Bank Arena, og der er kampstart kl. 15.30 – du kan følge opgøret på TV2 fra kl. 15.00.

25 kampe er spillet i grundspillet, men alt er fortsat åbent inden den sidste runde. Vores opgør mod TTH Holstebro er en direkte duel i jagten på at få to point med videre til slutspillet.

Vi ligger nummer to med 39 point, mens TTH Holstebro følger lige efter på tredjepladsen med 38 point.

GOG topper HTH Herreligaen med 40 point, og taber fynboerne point i deres udekamp mod Fredericia, har både vi og vores vestjyske modstander mulighed for at snuppe førstepladsen på sidste spilledag.

I torsdags spillede vi EHF Champions League 1/8-finale i Porto, og kort efter blev fokus rettet 100% mod søndagens vigtige opgave. Sejr eller uafgjort mod TTH vil betyde to point med videre til slutspillet, hvilket kan vise sig at få afgørende betydning.

Som nævnt kan du følge dramaet i sidste spillerunde direkte på TV2 fra kl. 15.00. Vores opgør er valgt som hovedkamp, mens der samtidigt vil være klip fra nogle af de øvrige opgør løbende.

Herunder kan du få det fulde overblik over scenarierne inden sidste spillerunde.

Vi slutter som nummer 1 HVIS:
 

  • Vi vinder mod TTH Holstebro, mens GOG samtidigt taber eller spiller uafgjort mod Fredericia
  • Vi spiller uafgjort mod TTH Holstebro, mens GOG samtidigt taber mod Fredericia

Vi slutter som nummer 2 HVIS:
 

  • Vi vinder mod TTH Holstebro, mens GOG samtidigt vinder mod Fredericia
  • Vi spiller uafgjort mod TTH Holstebro, mens GOG samtidigt vinder eller spiller uafgjort mod Fredericia

Vi slutter som nummer 3 HVIS:
 

  • Vi taber mod TTH Holstebro

Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er søndag kl. 19.30.  

Luksusbaby.dk – Kampens Spiller
I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse