pokal header web

Grundspillet skal afgøres

Søndag eftermiddag afvikles sidste spillerunde af grundspillet i HTH Herreligaen, og der venter en hæsblæsende afslutning, hvor intet er afgjort. Vi møder TTH Holstebro i Jutlander Bank Arena, og der er kampstart kl. 15.30 – du kan følge opgøret på TV2 fra kl. 15.00.

25 kampe er spillet i grundspillet, men alt er fortsat åbent inden den sidste runde. Vores opgør mod TTH Holstebro er en direkte duel i jagten på at få to point med videre til slutspillet.

Vi ligger nummer to med 39 point, mens TTH Holstebro følger lige efter på tredjepladsen med 38 point.

GOG topper HTH Herreligaen med 40 point, og taber fynboerne point i deres udekamp mod Fredericia, har både vi og vores vestjyske modstander mulighed for at snuppe førstepladsen på sidste spilledag.

I torsdags spillede vi EHF Champions League 1/8-finale i Porto, og kort efter blev fokus rettet 100% mod søndagens vigtige opgave. Sejr eller uafgjort mod TTH vil betyde to point med videre til slutspillet, hvilket kan vise sig at få afgørende betydning.

Som nævnt kan du følge dramaet i sidste spillerunde direkte på TV2 fra kl. 15.00. Vores opgør er valgt som hovedkamp, mens der samtidigt vil være klip fra nogle af de øvrige opgør løbende.

Herunder kan du få det fulde overblik over scenarierne inden sidste spillerunde.

Vi slutter som nummer 1 HVIS:
 

  • Vi vinder mod TTH Holstebro, mens GOG samtidigt taber eller spiller uafgjort mod Fredericia
  • Vi spiller uafgjort mod TTH Holstebro, mens GOG samtidigt taber mod Fredericia

Vi slutter som nummer 2 HVIS:
 

  • Vi vinder mod TTH Holstebro, mens GOG samtidigt vinder mod Fredericia
  • Vi spiller uafgjort mod TTH Holstebro, mens GOG samtidigt vinder eller spiller uafgjort mod Fredericia

Vi slutter som nummer 3 HVIS:
 

  • Vi taber mod TTH Holstebro

Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er søndag kl. 19.30.  

Luksusbaby.dk – Kampens Spiller
I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse