pokaler_header_new

Grundspillet skal afgøres

Søndag eftermiddag afvikles sidste spillerunde af grundspillet i HTH Herreligaen, og der venter en hæsblæsende afslutning, hvor intet er afgjort. Vi møder TTH Holstebro i Jutlander Bank Arena, og der er kampstart kl. 15.30 – du kan følge opgøret på TV2 fra kl. 15.00.

25 kampe er spillet i grundspillet, men alt er fortsat åbent inden den sidste runde. Vores opgør mod TTH Holstebro er en direkte duel i jagten på at få to point med videre til slutspillet.

Vi ligger nummer to med 39 point, mens TTH Holstebro følger lige efter på tredjepladsen med 38 point.

GOG topper HTH Herreligaen med 40 point, og taber fynboerne point i deres udekamp mod Fredericia, har både vi og vores vestjyske modstander mulighed for at snuppe førstepladsen på sidste spilledag.

I torsdags spillede vi EHF Champions League 1/8-finale i Porto, og kort efter blev fokus rettet 100% mod søndagens vigtige opgave. Sejr eller uafgjort mod TTH vil betyde to point med videre til slutspillet, hvilket kan vise sig at få afgørende betydning.

Som nævnt kan du følge dramaet i sidste spillerunde direkte på TV2 fra kl. 15.00. Vores opgør er valgt som hovedkamp, mens der samtidigt vil være klip fra nogle af de øvrige opgør løbende.

Herunder kan du få det fulde overblik over scenarierne inden sidste spillerunde.

Vi slutter som nummer 1 HVIS:
 

  • Vi vinder mod TTH Holstebro, mens GOG samtidigt taber eller spiller uafgjort mod Fredericia
  • Vi spiller uafgjort mod TTH Holstebro, mens GOG samtidigt taber mod Fredericia

Vi slutter som nummer 2 HVIS:
 

  • Vi vinder mod TTH Holstebro, mens GOG samtidigt vinder mod Fredericia
  • Vi spiller uafgjort mod TTH Holstebro, mens GOG samtidigt vinder eller spiller uafgjort mod Fredericia

Vi slutter som nummer 3 HVIS:
 

  • Vi taber mod TTH Holstebro

Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er søndag kl. 19.30.  

Luksusbaby.dk – Kampens Spiller
I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...