pokaler_header_new

Grundspillet slutter med et brag på onsdag

   
Der er lagt op til en dramatisk afslutning på grundspillet i 888ligaen, når der fløjtes til start på onsdag i opgøret mod GOG – også udenfor banen kommer der fart over feltet.

På håndboldbanen i Jutlander Bank Arena skal det afgøres, om vi skal have point med over i slutspillet. Med en sejr og hjælp fra Nordsjælland i deres kamp mod TTH Holstebro kan vi spille os op på fjerdepladsen. Onsdagens modstandere fra GOG har derimod en Champions League plads at spille om, da de med en sejr er sikret førstepladsen i grundspillet og dermed deltagelse i håndboldens fineste selskab efter sommer.

Kampen starter først kl. 20.30, men inden kampen er der masser af aktiviteter at se frem til, så der er god grund til at møde op i god tid.

YouSee kommer til kampen, og de har masser af sjove tiltag med sig. De tager bl.a. TV2s populære vejrbil med sig, mens de også vil sørge for give aways fra Disney og Viasat. Sidst men ikke mindst har du også mulighed for at deltage i lodtrækningen om en IPhone X fra YouSee.

Matchpartner til kampen er Audi Aalborg, og de har også en rigtig lækker præmie på højkant. De giver dig mulighed for at vinde en Audi A3 Cabriolet i en uge ved deres stand i hallen. Her har du også mulighed for at se flere af deres flotte biler, som de har taget med i dagens anledning.

Selvom det er en 20.30 kamp, er der også god grund for børnene til at komme i hallen. Dagen efter er det som bekendt en fridag med skærtorsdag, og i hallen har de små størrelser mulighed for at besøge Eniig Kids Corner.

Her vil Premier Is sørge for is til de første 200, der kigger forbi børnehjørnet. Der vil derudover også være ansigtsmaling og tegnekonkurrence. Vores maskot, Bibifant, har også lovet at kigge forbi, så der er masser af gode grunde til at slå vejen forbi Eniig Kids Corner.

Som sædvanligt er det naturligvis også muligt at købe en lækker to retters menu i Carlsberg Caféen, som kan nydes fra halvanden time inden kampstart. Håndboldmenuen koster 99 kr., og du kan læse mere og købe lige her.

Mere end 4.000 har allerede sikret sig sin billet, og der er rigtig stor interesse om kampen. Du kan fortsat nå at sikre dig din billet til opgøret, hvilket gøres lige her.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...