pokaler_header_new

Grundspillet slutter med et brag

På lørdag kl. 15.30 danner Jutlander Bank Arena rammen om vores sidste grundspilskamp i denne sæson – og det er noget af en kamp, vi kan se frem til.

Modstanderen er KIF Kolding, og for begge hold er det en uhyre afgørende kamp. Vi kan med en sejr sikre os førstepladsen i grundspillet, mens gæsterne skal bruge et point for med sikkerhed at undgå den direkte nedrykning.

– Det hele spidser til nu, og for vores vedkommende starter slutspillet allerede på lørdag. Det bliver et tændt Aalborg-mandskab, I vil få at se på banen, og spillerne er klar til at jagte førstepladsen fra første fløjt, siger direktør Jan Larsen.

Med en førsteplads i grundspillet følger også flere fordele. Det vil bl.a. give hjemmebanefordel i en evt. finale/bronzekamp, mens det med al sandsynlighed også betyder deltagelse i næste sæsons Champions League.

Og vigtigheden af lørdagens opgør har i den grad smittet af på efterspørgslen.

– Interessen for kampen er kæmpe stor. Vi er tæt på at ramme fuld hus, og allerede før kampen vil cirka 1.800 mennesker blive bespist til diverse arrangementer. Vi skal op til kampstart også have hyldet drengene for pokaltitlen, og jeg er sikker på, at Jutlander Bank Arena kommer til at danne en flot kulisse omkring lørdagens brag, slutter Jan Larsen.

Der er stadig ledige billetter til kampen – disse kan købes lige her.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...