pokal header web

Grundspilsvindere 2019/2020

Aftenens udekamp mod Ribe-Esbjerg endte med en forløsende sejr på 31-30, og resultatet betyder, at vi nu har sikret os grundspilssejren inden de sidste fire spillerunder i Primo Tours Ligaen.

Vi kom rigtig godt ud til aftenens kamp og satte os på begivenhederne fra start. Midtvejs i første halvleg havde vi således spillet os frem til en føring på fire mål, og vi spillede med god rytme og stor koncentration.

Det fik hjemmeholdet til at forsøge sig med en 7 mod 6 satsning, og det var med til at vende rundt på tingene.

Vi havde svært ved at stoppe Ribe-Esbjergs offensiv, mens vi samtidigt havde problemer med at finde tilbage i samme flow, som vi havde indledningsvist i opgøret.

Alligevel sled vi os frem til pause og fastholdte en føring på tre mål ved pausestilling på 15-18.

Efter pausen havde vi fortsat svært ved for alvor at finde ind i vores spil, og hjemmeholdet fik lukket det sidste af vores forspring.

Med ti minutter tilbage var det helt lige, og Stefan Madsen kaldte til timeout. Det satte gang i en god periode, hvor vi igen fik opbygget et forspring på tre mål.

Vi formåede dog ikke at lukke kampen helt, og det forblev spændende til absolut sidste sekund.

En flot dobbeltredning af Kristian Sæverås i Ribe-Esbjergs næstsidste angreb holdte føringen på vores hænder, og da de to sidste angreb løb ud i sandet, kunne vi juble over de to point og ikke mindst sejren i grundspillet.

Med sejren kan vi nu glæde os over, at første delmål er indfriet. Vi ser nu frem mod nye mål og de kommende mange spændende udfordringer – den første på lørdag hjemme i Jutlander Bank Arena, hvor vi får besøg af vores grønblusede rivaler fra Skjern Håndbold.

Køb din billet på vores billetshop. Her kan du i øvrigt også fra kl. 12.00 i morgen, torsdag, købe billet til vores returkamp i 1/8 finalen mod FC Porto.

MATCHFACTS:
 
Målscorere for Ribe-Esbjerg:
Nicolai Nygaard 9, Gunnar Jónsson 5, Miha Zvizej 5, Simen Schønningsen 3, Lasse Uth 3, Lars Mousing 3, Magnus Søndenå 1, Mathas Jørgensen 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Mark Strandgaard 6, Buster Juul 5, Sebastian Barthold 4, Tobias Ellebæk 4, Henrik Møllgaard 4, Ómar Ingi Magnússon 3, Janus Smarason 2, Magnus Saugstrup 2, Benjamin Jakobsen 1. 

Redninger:
Tim Winkler: 9/27 (33%)
Søren Rasmussen: 0/10 (0 %)

Kristian Sæverås: 6/23 (26 %)
Mikael Aggefors: 3/16 (19 %)

Udvisninger:
Ribe-Esbjerg: 2 x 2
Aalborg Håndbold: 0 x 2

Dagens tilskuertal i Blue Water Dokken var 1.209.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse