pokaler_header_new

Gruppespilsfinale mod Skjern Håndbold

Søndag venter et spændende opgør i HTH Herreligaen, når vi i Sparekassen Danmark Arena skal i direkte duel mod Skjern Håndbold om førstepladsen i vores slutspilsgruppe.

Netop førstepladsen i vores gruppe kan vise sig at blive vigtig, da den vil sikre os hjemmebanefordelen i en potentiel 3. kamp i semifinalerne med vores fantastiske hjemmepublikum i ryggen.

I den modsatte gruppe er placeringerne allerede afgjort før sidste spillerunde. Med to point ned til Bjerringbro-Silkeborg er GOG sikre på at vinde deres slutspilspulje, mens Bjerringbro-Silkeborg således bliver nummer to, da de efter en sejr over Skanderborg-Aarhus også sikrede deres semifinaleplads i næstsidste slutspilskamp.

Det betyder, at vi ved en sejr søndag møder Bjerringbro-Silkeborg i semifinalerne, som starter på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena på onsdag 25. maj kl. 20.30.

Ellers møder vi GOG og starter på udebane i Gudme med returopgøret en uge efter onsdag 1. juni ligeledes kl. 20.30.

Sidst vi mødte dem vandt de i Skjern Bank Arena, og vi har derfor i sinde at vise, at nederlaget var en engangsforestilling. Vi vil gøre alt for at snuppe sejren og sikre os det bedst mulige udgangspunkt for semifinalerne.

Siden vores sidste indbyrdes opgør tabte Skjern Håndbold i Bette Balkan mod Mors-Thy Håndbold og vandt efterfølgende på hjemmebane mod Fredericia HK efter en tæt affære, hvor sejren først kom hjem i de døende minutter.

Vi glæder os til at tage i mod de grønblusede i en tætpakket Sparekassen Danmark Arena. Stemningen var helt fantastisk ved onsdagens kvartfinale, hvor godt 5000 rødklædte fans gjorde det svært for ungarske Veszprém.

“Der venter nogle spændende uger, men hvis publikum kan skabe en kulisse, der bare tilnærmelsesvis ligner den mod Veszprém, så er jeg ret sikker på, at vi ikke taber ret mange hjemmekampe,” udtalte anfører, René Antonsen, til Nordjyske efter onsdagens kvartfinale.

Vi håber, I igen er klar fra start, når vi løber på banen til kampstart kl. 16.00!

Kampen vises ikke på TV, så køb billet til kampen her.
Har du ikke mulighed for at være til stede, kan kampen følges live på skrift i Tophåndbold-app’en.

#klartilkamp

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.