pokaler_header_new

​Guldet kan sikres søndag

Søndag kan DM-guldet blive fordelt, når vi møder GOG i den anden finale i HTH Herreligaen.

Det er en realitet, efter vi leverede et stærkt comeback i anden halvleg i Gudme på en svær udebane med et mere end veloplagt publikum og sikrede uafgjort i sidste sekund til slutresultatet 25-25 med en scoring af Jonas Samuelsson. Finaleserien spilles først til tre point, og vi kan derfor med en sejr tage guldet og kalde os danske mestre for fjerde år i træk.

Kun i tilfælde af endnu et uafgjort resultat tvinges kampen i en tredje og afgørende kamp på Sydfyn på onsdag 15. juni kl. 20.30 – men vi har i sinde at afgøre det søndag og beholde guldet i Aalborg.

Vi forventer et kæmpe brag af en finalefest i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena. Grundet den store efterspørgsmål fra sæsonkort, samarbejdspartnere og udehold har det ikke været muligt at sætte billetter i løssalg, selvom vi ville have elsket at kunne samle hele Nordjylland til en kæmpe håndboldfest i absolut topklasse.

Derfor glæder vi os til at byde de 5000 kampklare tilskuere inden for søndag.

“Vores fans er altid fantastiske, men jeg må sige, at i sær de sidste 6-7 kampe har været helt outstanding! Det betyder alt for spillerne og klubben at mærke den opbakning og følelse af, at man ikke kan forestille sig andre udfald end en sejr. Det er absolut verdensklasse,” udtalte en imponeret direktør, Jan Larsen, efter sidste hjemmekamp i semifinalen mod Bjerringbro-Silkeborg, som vandt deres første bronzekamp på udebane mod Skjern Håndbold.

Det er stort set to mandskaber, der stiller i stærkeste opstilling, og hvis vi ser tilbage på vores seneste opgør, er der lagt op til en tæt affære, når vi løber på banen kl. 17.00.

Vi jagter klubbens syvende danske mesterskab, og vi glæder os til at skabe en fantastisk stemning, hvor vi virkelig får brug for jer som 8. mand. Kom i rødt og vær med til at skabe et rødt inferno.

#klartilkamp 
 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.