MicrosoftTeams-image (3)

Gyser endte i pointdeling

Aftenens VELUX EHF Champions League opgør på udebane mod HC Meshkov Brest endte 23-23 efter en tæt kamp, hvor vi førte 10-12 ved pausen.

I en intens og tæt start fulgtes de to mandskaber pænt ad. Vi begyndte dog at lave et par dumme fejl, og hjemmeholdet fik skabt en tremålsføring midtvejs i første halvleg.

Med flot forsvarspil og en velspillende Aggefors i målet fik vi dog kæmpet os tilbage i første halvleg, og vi kunne således gå til pause foran 10-12.

Hviderusserne kom bedst ud til anden halvleg, og med flere flotte redninger fra den kroatiske landsholdsmålmand, Ivan Pesic, fik de bragt sig tilbage i førersædet. De to målmænd stjal i det hele taget billedet flere gange i løbet af kampen, og begge endte med en redningsprocent på omkring 40 med mange flotte redninger i blandt.

Selvom Brest igen tog føringen, mistede vi dog ikke taget på dem. Vi fortsatte med flot forsvarsspil og fik spillet os tilbage i teten. Da kampen gik ind i slutfasen var det derfor helt lige.

Vi fightede flot og fortsatte med at stå solidt i forsvaret. Angrebsmæssigt havde vi problemer i perioder, og derudover brændte vi for meget på Pesic – heriblandt flere 100 % chancer. Det betød, at vi på trods af rigeligt med chancer måtte sande, at hjemmeholdet kom på bolden med 30 sekunder igen ved stillingen 23-23.

Deres sidste angreb løb ud i sandet, og det hele endte derfor i pointdeling efter nogle slutminutter, hvor sejren kunne være gået begge veje. Vi havde altså chancen for at tage begge point med til Aalborg, men vi skal samtidigt være glade for at have sikret os point på en svær udebane i Hviderusland.

Resultatet betyder, at vi fortsat er tre point efter Brest, der indtager sjettepladsen, som er den sidste plads, der giver adgang til knockoutfasen. Der er dog fortsat tre kampe tilbage, og håbet om avancement lever derfor fortsat. Næste opgave i Champions League er hjemme i Aalborg mod THW Kiel 18. februar.

Til dagens kamp var vi uden flere spillere. René Antonsen var ramt af sygdom op til kampen, og han måtte derfor se til fra bænken. Martin Larsen blev undervejs ramt, af hvad der lignede en fiber, og han måtte derfor se til det meste af anden halvleg. Derudover var Sebastian Barthold og Jacob Hessellund begge blevet tilbage i Danmark.

MATCHFACTS:

Målscorere for HC Meshkov Brest:
Petar Djordjic 5, Dzianis Rutenka 3, Dzmitry Nikulenkau 3, Rastko Stojkovic 3, Viaschaslau Shumak 3, Siarhei Shylovich 2, Andrei Yurynok 2, Vid Poteko 1, Ljubo Vukic 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Tobias Ellebæk 6, Buster Juul 4 (4), Patrick Wiesmach 3, Janus Smarason 2, Andreas Holst 2, Lovro Jotic 2 (1), Jesper Meinby 1, Simon Hald 1, Magnus Saugstrup 1, Martin Larsen 1. 

Udvisninger:
HC Meshkov Brest: 2 x 2 min
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse