MicrosoftTeams-image (3)

Gyser endte i pointdeling

Aftenens VELUX EHF Champions League opgør på udebane mod HC Meshkov Brest endte 23-23 efter en tæt kamp, hvor vi førte 10-12 ved pausen.

I en intens og tæt start fulgtes de to mandskaber pænt ad. Vi begyndte dog at lave et par dumme fejl, og hjemmeholdet fik skabt en tremålsføring midtvejs i første halvleg.

Med flot forsvarspil og en velspillende Aggefors i målet fik vi dog kæmpet os tilbage i første halvleg, og vi kunne således gå til pause foran 10-12.

Hviderusserne kom bedst ud til anden halvleg, og med flere flotte redninger fra den kroatiske landsholdsmålmand, Ivan Pesic, fik de bragt sig tilbage i førersædet. De to målmænd stjal i det hele taget billedet flere gange i løbet af kampen, og begge endte med en redningsprocent på omkring 40 med mange flotte redninger i blandt.

Selvom Brest igen tog føringen, mistede vi dog ikke taget på dem. Vi fortsatte med flot forsvarsspil og fik spillet os tilbage i teten. Da kampen gik ind i slutfasen var det derfor helt lige.

Vi fightede flot og fortsatte med at stå solidt i forsvaret. Angrebsmæssigt havde vi problemer i perioder, og derudover brændte vi for meget på Pesic – heriblandt flere 100 % chancer. Det betød, at vi på trods af rigeligt med chancer måtte sande, at hjemmeholdet kom på bolden med 30 sekunder igen ved stillingen 23-23.

Deres sidste angreb løb ud i sandet, og det hele endte derfor i pointdeling efter nogle slutminutter, hvor sejren kunne være gået begge veje. Vi havde altså chancen for at tage begge point med til Aalborg, men vi skal samtidigt være glade for at have sikret os point på en svær udebane i Hviderusland.

Resultatet betyder, at vi fortsat er tre point efter Brest, der indtager sjettepladsen, som er den sidste plads, der giver adgang til knockoutfasen. Der er dog fortsat tre kampe tilbage, og håbet om avancement lever derfor fortsat. Næste opgave i Champions League er hjemme i Aalborg mod THW Kiel 18. februar.

Til dagens kamp var vi uden flere spillere. René Antonsen var ramt af sygdom op til kampen, og han måtte derfor se til fra bænken. Martin Larsen blev undervejs ramt, af hvad der lignede en fiber, og han måtte derfor se til det meste af anden halvleg. Derudover var Sebastian Barthold og Jacob Hessellund begge blevet tilbage i Danmark.

MATCHFACTS:

Målscorere for HC Meshkov Brest:
Petar Djordjic 5, Dzianis Rutenka 3, Dzmitry Nikulenkau 3, Rastko Stojkovic 3, Viaschaslau Shumak 3, Siarhei Shylovich 2, Andrei Yurynok 2, Vid Poteko 1, Ljubo Vukic 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Tobias Ellebæk 6, Buster Juul 4 (4), Patrick Wiesmach 3, Janus Smarason 2, Andreas Holst 2, Lovro Jotic 2 (1), Jesper Meinby 1, Simon Hald 1, Magnus Saugstrup 1, Martin Larsen 1. 

Udvisninger:
HC Meshkov Brest: 2 x 2 min
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min
 

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse