MicrosoftTeams-image (3)

Håndboldbrag i vente

På onsdag gælder det et håndboldbrag af de helt store i Herre Håndbold Ligaen, når vi får besøg af vores grønblusede rivaler fra Skjern Håndbold.

Vi har fået en forrygende start på sæsonen, hvor vi efter de første tre ligakampe fortsat har maksimumpoint – noget som vi vil kæmpe benhårdt for også er tilfældet efter onsdagens 60 spilleminutter.

Gæsterne fra Skjern har derimod fået en noget mere blandet start. Sidste sæsons mestre har lagt ud med to sejre og to nederlag i ligaen. Dertil er de røget ud af årets Santander Cup, mens de også led et nederlag i Super Cuppen. De kommer dog med selvtillid fra deres seneste opgør, da de i weekenden hentede en fin skalp på udebane i Champions League med RK Celje.

Sikkert er det dog, at der uanset hvad kommer masser af dramatik og intensitet. De seneste 22 måneder har budt på ikke færre end 12 indbyrdes opgør, og onsdag bliver der altså tilføjet endnu et kapitel til de i forvejen mange dramatiske møder.

Af de seneste sæsonens kampe mod Skjern mindes vi naturligvis gladest opgøret i det vestjyske tilbage i maj 2017, hvor vi sikrede os klubbens tredje DM-titel. Ser man på de 12 seneste indbyrdes kampe samlet, har Skjern dog et lille overtag med 6 sejre, mens det er blevet til 4 sejre til os samt to uafgjorte.

Sidst vi slog klingerne sammen var tilbage i sidste sæsons slutspil, hvor vi trak os sejrrigt ud af begge opgør – noget som vi naturligvis stræber efter at gøre igen onsdag, selvom det bliver en stor udfordring.

Direktør Jan Larsen ser frem til kampen, som han mener har lidt ekstra at byde på.

– Det er klart, at vores indbyrdes historie de seneste par år giver lidt ekstra kant til onsdagens opgør. Der er altid garanti for dramatik og spænding, når vi tørner sammen med Skjern, og jeg er sikker på, det samme gør sig gældende denne gang.

– Der kommer fuld knald på lægterne, og vi forventer rigtig mange mennesker på plads i Jutlander Bank Arena – og i det hele taget er der lagt op til et forrygende håndboldbrag, siger Jan Larsen.

Mere end 4.000 har allerede sikret sig billet til braget, og du kan fortsat nå at sikre dig adgang til opgøret lige her. Kampstart er kl. 19.30.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse