pokal header web

Håndboldbrag i vente

På onsdag gælder det et håndboldbrag af de helt store i Herre Håndbold Ligaen, når vi får besøg af vores grønblusede rivaler fra Skjern Håndbold.

Vi har fået en forrygende start på sæsonen, hvor vi efter de første tre ligakampe fortsat har maksimumpoint – noget som vi vil kæmpe benhårdt for også er tilfældet efter onsdagens 60 spilleminutter.

Gæsterne fra Skjern har derimod fået en noget mere blandet start. Sidste sæsons mestre har lagt ud med to sejre og to nederlag i ligaen. Dertil er de røget ud af årets Santander Cup, mens de også led et nederlag i Super Cuppen. De kommer dog med selvtillid fra deres seneste opgør, da de i weekenden hentede en fin skalp på udebane i Champions League med RK Celje.

Sikkert er det dog, at der uanset hvad kommer masser af dramatik og intensitet. De seneste 22 måneder har budt på ikke færre end 12 indbyrdes opgør, og onsdag bliver der altså tilføjet endnu et kapitel til de i forvejen mange dramatiske møder.

Af de seneste sæsonens kampe mod Skjern mindes vi naturligvis gladest opgøret i det vestjyske tilbage i maj 2017, hvor vi sikrede os klubbens tredje DM-titel. Ser man på de 12 seneste indbyrdes kampe samlet, har Skjern dog et lille overtag med 6 sejre, mens det er blevet til 4 sejre til os samt to uafgjorte.

Sidst vi slog klingerne sammen var tilbage i sidste sæsons slutspil, hvor vi trak os sejrrigt ud af begge opgør – noget som vi naturligvis stræber efter at gøre igen onsdag, selvom det bliver en stor udfordring.

Direktør Jan Larsen ser frem til kampen, som han mener har lidt ekstra at byde på.

– Det er klart, at vores indbyrdes historie de seneste par år giver lidt ekstra kant til onsdagens opgør. Der er altid garanti for dramatik og spænding, når vi tørner sammen med Skjern, og jeg er sikker på, det samme gør sig gældende denne gang.

– Der kommer fuld knald på lægterne, og vi forventer rigtig mange mennesker på plads i Jutlander Bank Arena – og i det hele taget er der lagt op til et forrygende håndboldbrag, siger Jan Larsen.

Mere end 4.000 har allerede sikret sig billet til braget, og du kan fortsat nå at sikre dig adgang til opgøret lige her. Kampstart er kl. 19.30.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse