MicrosoftTeams-image (3)

Håndbolden er snart tilbage i Jutlander Bank Arena

Fredag 20. august kan vi igen byde på håndbold i Jutlander Bank Arena, når vi får besøg af de svenske mestre fra IK Sävehof. Billetsalget til pre-season kampen åbner onsdag 4. august kl. 15.00 på shop.aalborghaandbold.dk.

Opgøret er den sidste testkamp, inden det bliver alvor, og det er samtidigt den eneste af vores kampe i opstarten, der spilles i vante omgivelser i Jutlander Bank Arena.

Foruden et dansk/svensk mesterholdsmøde vil der derfor også være præsentation af spillere fra kl. 18.15. Kampstart er kl. 19.30.

Sæsonkortholdere og samarbejdspartnere har modtaget billetinformation direkte på mail, og der vil desuden være billetter til salg via vores billetshop – og dette billetsalg starter altså onsdag 4. august kl. 15.00.

Vi glæder os rigtig meget til igen at åbne dørene og tage hul på en ny spændende sæson sammen med vores fantastiske fans.

 
Til denne kamp vil der fortsat gælde restriktioner, der bl.a. betyder, at der vil være sektionering med egne ind- og udgange samt servicefaciliteter og krav om fremvisning af coronapas.

Billetpriser: Aalborg Håndbold – IK Sävehof

Langside: 100 kr.
Hjørne: 75 kr.
Bag Mål Voksen: 50 kr.
Bag Mål Pensionist/Studerende/Barn: 30 kr.
 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse