MicrosoftTeams-image (3)

Håndbolden er snart tilbage i Jutlander Bank Arena

Fredag 20. august kan vi igen byde på håndbold i Jutlander Bank Arena, når vi får besøg af de svenske mestre fra IK Sävehof. Billetsalget til pre-season kampen åbner onsdag 4. august kl. 15.00 på shop.aalborghaandbold.dk.

Opgøret er den sidste testkamp, inden det bliver alvor, og det er samtidigt den eneste af vores kampe i opstarten, der spilles i vante omgivelser i Jutlander Bank Arena.

Foruden et dansk/svensk mesterholdsmøde vil der derfor også være præsentation af spillere fra kl. 18.15. Kampstart er kl. 19.30.

Sæsonkortholdere og samarbejdspartnere har modtaget billetinformation direkte på mail, og der vil desuden være billetter til salg via vores billetshop – og dette billetsalg starter altså onsdag 4. august kl. 15.00.

Vi glæder os rigtig meget til igen at åbne dørene og tage hul på en ny spændende sæson sammen med vores fantastiske fans.

 
Til denne kamp vil der fortsat gælde restriktioner, der bl.a. betyder, at der vil være sektionering med egne ind- og udgange samt servicefaciliteter og krav om fremvisning af coronapas.

Billetpriser: Aalborg Håndbold – IK Sävehof

Langside: 100 kr.
Hjørne: 75 kr.
Bag Mål Voksen: 50 kr.
Bag Mål Pensionist/Studerende/Barn: 30 kr.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse