pokal header web

Håndbolden er snart tilbage i Jutlander Bank Arena

Fredag 20. august kan vi igen byde på håndbold i Jutlander Bank Arena, når vi får besøg af de svenske mestre fra IK Sävehof. Billetsalget til pre-season kampen åbner onsdag 4. august kl. 15.00 på shop.aalborghaandbold.dk.

Opgøret er den sidste testkamp, inden det bliver alvor, og det er samtidigt den eneste af vores kampe i opstarten, der spilles i vante omgivelser i Jutlander Bank Arena.

Foruden et dansk/svensk mesterholdsmøde vil der derfor også være præsentation af spillere fra kl. 18.15. Kampstart er kl. 19.30.

Sæsonkortholdere og samarbejdspartnere har modtaget billetinformation direkte på mail, og der vil desuden være billetter til salg via vores billetshop – og dette billetsalg starter altså onsdag 4. august kl. 15.00.

Vi glæder os rigtig meget til igen at åbne dørene og tage hul på en ny spændende sæson sammen med vores fantastiske fans.

 
Til denne kamp vil der fortsat gælde restriktioner, der bl.a. betyder, at der vil være sektionering med egne ind- og udgange samt servicefaciliteter og krav om fremvisning af coronapas.

Billetpriser: Aalborg Håndbold – IK Sävehof

Langside: 100 kr.
Hjørne: 75 kr.
Bag Mål Voksen: 50 kr.
Bag Mål Pensionist/Studerende/Barn: 30 kr.
 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse