MicrosoftTeams-image (3)

Hård fight i vente søndag om førstepladsen i puljen

Så er det afgørelsens time i puljen i slutspillet. Bjerringbro-Silkeborg har 11 point på førstepladsen, og vi er ét point efter på andenpladsen. Begge hold er sikre på semifinaler, men søndag kl. 19.00 i Jutlander Bank Arena afgøres det, hvilket af de to hold, der vinder puljen og dermed får hjemmebane i den anden semifinale. Samtidigt er placeringen afgørende for hvem modstanderen fra pulje 1 bliver. Det bliver enten KIF Kolding København eller Skjern Håndbold – de spiller deres respektive kampe i morgen, lørdag.

– Uanset hvem der er udsigt til at møde, så går vi på banen for at vinde på søndag, siger cheftræner Jesper Jensen. Det giver en fordel at blive etter, så vi slutter på hjemmebane i semifinalen.

– Det er jo ikke mere end 14 dage siden, vi mødte BSV i Silkeborg. Den kamp tabte vi med 22-19, men vi ved med os selv, at vi kan spille betydeligt bedre end den dag, og vi går efter at bevare vores status som ubesejret i ligaen i Jutlander Bank Arena i denne sæson. Vi er udmærket klar over, at det bliver en fysisk hård kamp, som formentligt bliver vundet af holdet med det bedste forsvar og den bedste keeper på dagen, siger Jesper Jensen.

BSVs profiler er fortsat Søren Rasmussen i målet, de to højre backs, Niklaj Øris Nielsen og Mads Christiansen, Sebastian Skube, Michael V. Knudsen, Stefan Hundstrup og Dennis Kirkegaard.

Vi forventer godt 4.000 tilskuere til kampen, så der bliver en super-kulisse til en af sæsonens hidtil vigtigste kampe.

Jesper Jensen har kaldt spillerne til træning lørdag, og her vil det vise sig, hvilke spillere, der er fri for skader og klar til at spille.

Kampen dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse