pokaler_header_new

Hård fight i vente søndag om førstepladsen i puljen

Så er det afgørelsens time i puljen i slutspillet. Bjerringbro-Silkeborg har 11 point på førstepladsen, og vi er ét point efter på andenpladsen. Begge hold er sikre på semifinaler, men søndag kl. 19.00 i Jutlander Bank Arena afgøres det, hvilket af de to hold, der vinder puljen og dermed får hjemmebane i den anden semifinale. Samtidigt er placeringen afgørende for hvem modstanderen fra pulje 1 bliver. Det bliver enten KIF Kolding København eller Skjern Håndbold – de spiller deres respektive kampe i morgen, lørdag.

– Uanset hvem der er udsigt til at møde, så går vi på banen for at vinde på søndag, siger cheftræner Jesper Jensen. Det giver en fordel at blive etter, så vi slutter på hjemmebane i semifinalen.

– Det er jo ikke mere end 14 dage siden, vi mødte BSV i Silkeborg. Den kamp tabte vi med 22-19, men vi ved med os selv, at vi kan spille betydeligt bedre end den dag, og vi går efter at bevare vores status som ubesejret i ligaen i Jutlander Bank Arena i denne sæson. Vi er udmærket klar over, at det bliver en fysisk hård kamp, som formentligt bliver vundet af holdet med det bedste forsvar og den bedste keeper på dagen, siger Jesper Jensen.

BSVs profiler er fortsat Søren Rasmussen i målet, de to højre backs, Niklaj Øris Nielsen og Mads Christiansen, Sebastian Skube, Michael V. Knudsen, Stefan Hundstrup og Dennis Kirkegaard.

Vi forventer godt 4.000 tilskuere til kampen, så der bliver en super-kulisse til en af sæsonens hidtil vigtigste kampe.

Jesper Jensen har kaldt spillerne til træning lørdag, og her vil det vise sig, hvilke spillere, der er fri for skader og klar til at spille.

Kampen dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...