pokaler_header_new

Hård fysisk træning og to træningskampe forude

Der blev ingen spilletid til Mads Mensah Larsen i VM-kampen mod Rusland, men han er formentligt tilbage på banen i tirsdagens kamp mod Chile.

Imens han er til VM og andre spillere har været med diverse landshold har assistenttræner Morten Bjerre siden onsdag i sidste uge herset rundt med spillere til hård fysisk træning – og som regel to træningspas hver dag.

– Fra tirsdag er der svenske landsholdsspillere tilbage, men vi må fortsat se bort fra de skadede spillere, Kristian Kjelling og Håvard Tvedten, der kæmper for at blive klar til Final4 i Aarhus i den første weekend i februar, siger assistenttræner Morten Bjerre.

Vi krydrer den hårde træning med to træningskampe – på torsdag på udebane mod Team Tvis Holstebro og næste torsdag ligeledes på udebane mod Viborg HK.

Svenske Tobias Aren sluttede søndag en hård landsholdsperiode af med at tabe 29-23 til Norge i firenations-turneringen. Norge var uden spillere fra Aalborg Håndbold. Tobias Aren scorede tre mål, og trods nederlaget blev Sverige vinder af turneringen.

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...