MicrosoftTeams-image (3)

Hårdt arbejde til træning – og opbakning på lørdag

Efter overraskende nederlag ude mod Viborg HK og hjemme mod Skive fH tager vi lørdag kl. 16.10 imod Team Tvis Holstebro i Gigantium Arena.

– Spillet har ikke fungeret de seneste uger, og det har betydet to nederlag. Vi arbejder videre for at rette op på tingene, primært via hårdt arbejde i træningslokalet, siger direktør Jan Larsen.

– Nu skal vi tilbage på sporet igen, og jeg håber, at alle omkring klubben, tilskuere, fans og vores samarbejdspartnere er klar til at give spillerne maksimal opbakning på lørdag mod Team Tvis Holstebro, så vi får to point. Vi ved, at opbakningen fra lægterne virker som den 8. spiller på banen, så jeg håber på stor opbakning til spillerne, siger Jan Larsen.

– Det er som regel kun en enkelt succes-oplevelse, der skal til for at vende skuden, og jeg håber og tror, at den kommer lørdag eftermiddag i Gigantium Arena. Spillerne er jo ikke blevet dårligere håndboldspillere i løbet af de seneste uger, så forhåbentligt får vi både godt spil, fight og to point på kontoen på lørdag, siger Jan Larsen, der samtidig arbejder på højtryk for at få en ny cheftræner.

– Jeg ønsker naturligvis at få ansat en ny cheftræner så hurtigt som muligt, men lige her og nu kan jeg ikke sige, hvornår det falder på plads, men vi arbejder på en snarlig løsning.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse