MicrosoftTeams-image (3)

Hårdt arbejde til træning – og opbakning på lørdag

Efter overraskende nederlag ude mod Viborg HK og hjemme mod Skive fH tager vi lørdag kl. 16.10 imod Team Tvis Holstebro i Gigantium Arena.

– Spillet har ikke fungeret de seneste uger, og det har betydet to nederlag. Vi arbejder videre for at rette op på tingene, primært via hårdt arbejde i træningslokalet, siger direktør Jan Larsen.

– Nu skal vi tilbage på sporet igen, og jeg håber, at alle omkring klubben, tilskuere, fans og vores samarbejdspartnere er klar til at give spillerne maksimal opbakning på lørdag mod Team Tvis Holstebro, så vi får to point. Vi ved, at opbakningen fra lægterne virker som den 8. spiller på banen, så jeg håber på stor opbakning til spillerne, siger Jan Larsen.

– Det er som regel kun en enkelt succes-oplevelse, der skal til for at vende skuden, og jeg håber og tror, at den kommer lørdag eftermiddag i Gigantium Arena. Spillerne er jo ikke blevet dårligere håndboldspillere i løbet af de seneste uger, så forhåbentligt får vi både godt spil, fight og to point på kontoen på lørdag, siger Jan Larsen, der samtidig arbejder på højtryk for at få en ny cheftræner.

– Jeg ønsker naturligvis at få ansat en ny cheftræner så hurtigt som muligt, men lige her og nu kan jeg ikke sige, hvornår det falder på plads, men vi arbejder på en snarlig løsning.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse