pokaler_header_new

Hårdt arbejde til træning – og opbakning på lørdag

Efter overraskende nederlag ude mod Viborg HK og hjemme mod Skive fH tager vi lørdag kl. 16.10 imod Team Tvis Holstebro i Gigantium Arena.

– Spillet har ikke fungeret de seneste uger, og det har betydet to nederlag. Vi arbejder videre for at rette op på tingene, primært via hårdt arbejde i træningslokalet, siger direktør Jan Larsen.

– Nu skal vi tilbage på sporet igen, og jeg håber, at alle omkring klubben, tilskuere, fans og vores samarbejdspartnere er klar til at give spillerne maksimal opbakning på lørdag mod Team Tvis Holstebro, så vi får to point. Vi ved, at opbakningen fra lægterne virker som den 8. spiller på banen, så jeg håber på stor opbakning til spillerne, siger Jan Larsen.

– Det er som regel kun en enkelt succes-oplevelse, der skal til for at vende skuden, og jeg håber og tror, at den kommer lørdag eftermiddag i Gigantium Arena. Spillerne er jo ikke blevet dårligere håndboldspillere i løbet af de seneste uger, så forhåbentligt får vi både godt spil, fight og to point på kontoen på lørdag, siger Jan Larsen, der samtidig arbejder på højtryk for at få en ny cheftræner.

– Jeg ønsker naturligvis at få ansat en ny cheftræner så hurtigt som muligt, men lige her og nu kan jeg ikke sige, hvornår det falder på plads, men vi arbejder på en snarlig løsning.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...