MicrosoftTeams-image (3)

Hårdt tilkæmpet sejr i Kolding

Trods store føringer undervejs blev søndagens udekamp mod KIF Kolding først afgjort til allersidst, da Mikael Aggefors med en redning i de døende sekunder sikrede os en sejr på 31-30.

Vi fik den ønskede start på kampen, hvor særligt Nikolaj Læsø kom flyvende ud af starthullerne. På tre scoringer af Læsø fik vi således bragt os i front 3-0 efter mindre end tre minutters spil.

Indledningen på opgøret var præget af højt tempo, og det blev til tider også for højt, og det blev derfor en rodet affære præget af flere tekniske fejl.

Langsomt begyndte vi dog at få styr på spillet, og midtvejs i første halvleg havde vi således spillet os til en føring på 9-3.

Herefter fulgte en skidt periode fra vores side, hvor vi havde svært ved at få angrebsspillet til at flyde. Hjemmeholdet fik samtidigt nedbragt antallet af tekniske fejl, og det udnyttede KIF-mandskabet til at udligne ved stillingen 10-10.

Vi sluttede første halvleg bedst, og trods periodevis hakkende spil kunne vi gå til pause foran 16-13.

Anden halvleg blev en lang fight, hvor vi holdte os i teten, men det var uden rigtigt at få spillet til at flyde. 

I stedet var det hjemmeholdet, der til sidst fik kontakt, da de udlignede til 29-29 med fire minutter tilbage.

KIF-holdet fik også mulighed for at spille sig til sin første føring i opgøret, men en kampafgørende redning fra stregen af Mikael Aggefors efterfulgt af en Aron Pálmarsson scoring fik føringen tilbage på vores hænder.

Kampens topscorer og vores kommende højre fløj, Andreas Flodman, udlignede i angrebet efter, inden Felix Claar scorede til kampens slutresultat 30-31 med et minut tilbage.

Hjemmeholdet havde efterfølgende muligheden for at tage det ene point, men Mikael Aggefors diskede op med den altafgørende redning med fem sekunder tilbage. 

Vi tog dermed de to point efter en hårdt tilkæmpet sejr, og det blev samtidigt vores sejr nummer 10 ud af 10 mulige i 2022.

Nu ser vi frem mod en særdeles spændende uge, der byder på to hjemmekampe. Først på onsdag mod Zagreb, hvor vi med en sejr kan sikre os førstepladsen i EHF Champions Leagues gruppespillet, efterfulgt af et topbrag fra den hjemlige HTH Herreliga lørdag mod tabellens nummer tre, Skanderborg Aarhus Håndbold – køb billet til disse to brag ved at klikke her. 

MatchfactsKIF Kolding målscorere:

Andreas Flodman 10, Chris Jørgensen 3, Benjamin Pedersen 3, Daniel Guldsmed 3, Mats Gordon Krog 3, Jesper Meinby 2, Jens Svane 2, Vetle Rønningen 2, Emil Jessen 1, Águst Eli Björgvinsson 1. 


Aalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 9, Buster Juul 7, Felix Claar 5, Aron Pálmarsson 3, Jonas Samuelsson 3, Nikolaj Læsø 3, Jesper Nielsen 1. 
Udvisninger:KIF Kolding: 1 x 2 min.

Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.

 

Redninger:Águst Eli Björgvinsson: 15/34 (44 %)
Tim Winkler: 2/11 (18 %)

Simon Gade: 4/17 (24 %)
Mikael Aggefors: 3/19 (16 %)

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse