MicrosoftTeams-image (3)

Håvard Tvedten i Hall of Fame – og trøje nr. 10 “fredet”

Det var afskedens dag i Aalborg Håndbold – ikke mindst med Håvard Tvedten, der stopper karrieren – og dermed også slutter i Aalborg efter ni sæsoner.

Ikke færre end 300 fans og samarbejdspartnere var mødt op i Gigantium for at tage afsked med en meget stor personlighed på og uden for banen. Han kom til Aalborg for første gang i 2002 og har således spillet i både Aalborg HSH, AaB Håndbold og de seneste fem sæsoner i Aalborg Håndbold.

Direktør Jan Larsen fremhævede i sin tale den norske fløjspillers store betydning for håndbolden i Aalborg og sluttede af med at udnævnte ham til det fjerde medlem af Aalborg Håndbold Hall of Fame. De tre første medlemmer er Jan Lennartsson, Kristian Kjelling og Ole Erevik.

Aalborg Håndbold har desuden besluttet at “frede” spillertrøje nummer 10, som altid har været Håvard Tvedtens nummer. Det betyder, at der i fremtiden ikke er nogen, der spiller i trøje nummer 10.

– Det sker kun, hvis en af Håvards sønner kommer til at spille i Aalborg Håndbold. Så er vi klar til at finde nummer 10 frem igen, og i de kommende sæsoner vil der altid hænge et banner med “Håvard Tvedten nr. 10 forever”, sagde direktør Jan Larsen bl.a. i sin tale til Håvard.

Håvard Tvedten holdt selv en gribende tale og takkede for alt, hvad håndbolden har givet ham igennem mere end 30 år – ligesom han takkede for ni dejlige sæsoner i Aalborg.

Samtidig med afskeden med Håvard Tvedten blev der sagt farvel og tak til fem andre spillere, nemlig Emil Berggren, Jesper Meinby, Olafur Gustafsson, Morten Slundt og Andreas Palicka.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse