MicrosoftTeams-image (3)

Håvard Tvedten tilbage igen i udekampen i Lemvig søndag

Venstre fløjen Håvard Tvedten har rejst sig fra sygesengen og er klar til kamp søndag på udebane mod Lemvig-Thyborøn, ligesom han deltog i sit holds afsluttende træning lørdag formiddag.

Dermed er Aalborg-truppen intakt inden sæsonens første udekamp i ligaen. Sejren fra premierekampen mod Nordsjælland skal følges op med endnu en sejr i Lemvig for dermed at skabe den bedste optakt til de to hjemmekampe i næste uge – onsdag mod Skjern Håndbold og fredag mod Århus Håndbold.

– Vi er forberedt på, at vi skal have arbejdshandskerne på i kampen i Lemvig, siger cheftræner Jakob Vestergaard. Lemvig kæmper altid i samtlige 60 minutter og mestrer flere forskellige forsvarsformationer.

Lemvig tabte premierekampen i onsdags på udebane i Holstebro med 29-24.  Holdet er uden skadede Torben Vinther og Klaus Thomsen, mens Jonas Porup og Stian Jørgensen er tvivlsomme op til kampen.

Derimod er højrebacken Rasmus Søby på vej tilbage efter en korsbåndsskade, og i målet har holdet to rutinerede herrer i Henrik Jepsen og hjemvendte Jonas Degnbol.

Kampen spilles i vestjyskBANK Arena i Lemvig søndag kl. 16.00.

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse