MicrosoftTeams-image (3)

Håvard Tvedten tror på norsk succes ved EM i Danmark

Ulrik Wilbek tror på norsk succes ved EM. Andre danske håndboldeksperter bakker den danske landstræner op. 35-årige Håvard Tvedten gør klar til sin 10. slutrunde og takker ydmygt for opbakningen fra koryfæerne i det land, han har tilbragt det mest af sin aktive håndboldkarriere i. Ikke overraskende er han enig med eksperterne. 

I disse timer forbereder Håvard Tvedten sig til sin 203. landskamp for Norge – mod Ulrik Wilbek og Danmark ved Golden League i Paris. 

– Lige i øjeblikket har vi en skadesfri trup. Det er positivt, men der er endnu ni dage til EM-starten i Aalborg, så der kan ske meget på den front endnu. Vi er glade for at være tilbage i en slutrunde efter en kort pause uden for det fine selskab. Og vi er klar til at overraske i den stærke pulje i Aalborg, siger Håvard Tvedten fra Paris. 

– Spanien er favorit i vores pulje, men jeg synes, vi har gode chancer for at tage point i kampene mod Ungarn og Island, selv om det er stærke hold. Vi er fået opbygget et hold bestående af rutinerede spillere og unge talenter, der er på vej frem i rekordfart. Vi er et bedre hold, end sidst vi var med – og bedre sammenspillet end tidligere. 

I det rutinerede selskab med Tvedten findes holdkammeraten Ole Erevik, Børge Lund, Kristian Kjelling, Erlend Mamelund og Bjarte Myrhol. Talenterne er Harald Reinkind, Sander Sagosen, der kun er U 18 spiller og hele EM-turneringens yngste, Christian O'Sullivan, Magnus Gullerud og Kent Robin Tønnesen. 

– Vi ved, at der kommer mange norske tilskuere til vores kampe i Gigantium, og jeg håber da også, at vort trofaste Aalborg-publikum kommer og bakker Ole og jeg op på vores normale hjemmebane, siger Håvard Tvedten. 

Ole Erevik, Håvard Tvedten og Norge spiller første kamp ved EM søndag 12. januar i Gigantium mod Island. Hvis det lykkes Norge at gå videre fra puljen, kommer nordmændene i pulje med Danmark – i Herning. 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse