pokaler_header_new

Håvard Tvedten tror på norsk succes ved EM i Danmark

Ulrik Wilbek tror på norsk succes ved EM. Andre danske håndboldeksperter bakker den danske landstræner op. 35-årige Håvard Tvedten gør klar til sin 10. slutrunde og takker ydmygt for opbakningen fra koryfæerne i det land, han har tilbragt det mest af sin aktive håndboldkarriere i. Ikke overraskende er han enig med eksperterne. 

I disse timer forbereder Håvard Tvedten sig til sin 203. landskamp for Norge – mod Ulrik Wilbek og Danmark ved Golden League i Paris. 

– Lige i øjeblikket har vi en skadesfri trup. Det er positivt, men der er endnu ni dage til EM-starten i Aalborg, så der kan ske meget på den front endnu. Vi er glade for at være tilbage i en slutrunde efter en kort pause uden for det fine selskab. Og vi er klar til at overraske i den stærke pulje i Aalborg, siger Håvard Tvedten fra Paris. 

– Spanien er favorit i vores pulje, men jeg synes, vi har gode chancer for at tage point i kampene mod Ungarn og Island, selv om det er stærke hold. Vi er fået opbygget et hold bestående af rutinerede spillere og unge talenter, der er på vej frem i rekordfart. Vi er et bedre hold, end sidst vi var med – og bedre sammenspillet end tidligere. 

I det rutinerede selskab med Tvedten findes holdkammeraten Ole Erevik, Børge Lund, Kristian Kjelling, Erlend Mamelund og Bjarte Myrhol. Talenterne er Harald Reinkind, Sander Sagosen, der kun er U 18 spiller og hele EM-turneringens yngste, Christian O'Sullivan, Magnus Gullerud og Kent Robin Tønnesen. 

– Vi ved, at der kommer mange norske tilskuere til vores kampe i Gigantium, og jeg håber da også, at vort trofaste Aalborg-publikum kommer og bakker Ole og jeg op på vores normale hjemmebane, siger Håvard Tvedten. 

Ole Erevik, Håvard Tvedten og Norge spiller første kamp ved EM søndag 12. januar i Gigantium mod Island. Hvis det lykkes Norge at gå videre fra puljen, kommer nordmændene i pulje med Danmark – i Herning. 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...