MicrosoftTeams-image (3)

Hansen-debut i storsejr

Mikkel Hansen fik officiel debut, da Aalborg Håndbold med cifrene 39-32 sejrede sikkert over Nordsjælland Håndbold.

Kampen blev reelt afgjort allerede i indledende fase, hvor pedalen blev sat i bund mod et Nordsjælland-mandskab, hvis tekniske fejl adskillige gange blev straffet omgående.Det stærke udlæg med fem ubesvarede scoringer bragte hjemmeholdet i front 5-1, og derfra så man sig aldrig tilbage.

Efter godt et kvarters spil faldt så den debut som mange fans har ventet halvandet år på, nemlig da vanligt pandebåndsklædte Mikkel Hansen trådte ind på banen med nummer 24 på ryggen. Spilletiden til Hansen var dog kampen igennem begrænset, ganske som cheftræner Stefan Madsen på forhånd havde udtalt.

Omend de grønklædte gæster fandt en smule succes via indspil til stregen, så var Aalborg-mandskabet kampen igennem hele tiden en tand hurtigere i tanke og  handling, hvorfor fem-måls føringen efter tyve minutter var ganske retvisende.

Scoringerne kom i første halvleg i høj grad fra velspillende Buster Juul og Kristian Bjørnsen på fløjene, mens det i første omgangs afslutning var anfører René Antonsen der nettede to gange fra stregen, og dermed kunne sikre en fortjent pauseføring på 20-12 i nordjysk favør.

Anden halvleg blev indledt med en debutant-scoring på straffekast af Mikkel Hansen, til stor jubel fra de 4.615 tilskuere,  men efter 10 minutter måtte cheftræner Stefan Madsen tage en timeout for at få spillet på rette spor igen.

Det affødte en hektisk fase, hvor målene faldt som haglbyger i begge ender af banen, og trods gæsternes forsøg på at følge med, blev den nordjyske føring blot udbygget yderligere, således at man en overgang var oppe med hele 10 scoringer.

I slutfasen kom hele Aalborg-bænken i spil, hvilket gav enkelte ujævne momenter. Det udnyttede nordsjællænderne til at indhente lidt af det tabte terræn, men det var dog ingenlunde nok til at forhindre det samlede nederlag på

Allerede onsdag aften venter næste udfordring, når Aalborg Håndbold gæster Skanderborg Aarhus Håndbold i HTH Herreligaens anden spillerunde.

Matchfacts HTH Herreligaen

Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold 39-32 (20-12)

Stillinger undervejs

10’ 9-5, 20’ 13-8, 30’ 20-12, 40’ 25-18, 50’ 34-25, 60’ 39-32

Målscorere Aalborg Håndbold

Mads Hoxer 6, Buster Juul 5, Kristian Bjørnsen 5, Jesper Nielsen 4, Lukas Sandell 4, Mikkel Hansen 4

Sebastian Barthold 3, René Antonsen 2, Sebastian Henneberg 2, Felix Claar 2, Benjamin Jacobsen 2

Målscorere Nordsjælland Håndbold

Nichlas Hald 7, Julius Mørch Rasmussen 7, Kristian Olsen 4, Magnus Kronborg 3, Nicolaj Larsson 3

Tobias Jørgensen 3, Rasmus Madsbøl 3, Gustav Wedel Bruun 1, Andreas Dysseholm 1

2-minutters udvisninger

Aalborg Håndbold: 2

Nordsjælland Håndbold: 4

 

4.615 tilskuere i Sparekassen Danmark Arena

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...