MicrosoftTeams-image (3)

HC Midtjylland kommer på besøg

I morgen kl. 19.30 gæster HC Midtjylland Jutlander Bank Arena i den første af fem hjemmekampe på stribe i oktober.

Det bliver en vigtig kamp i morgen, og forud for kampen ligger vi side om side i tabellen med seks point til hver. Midtjyderne fik en fremragende start på 888ligaen med sejr i de første tre kampe, men de har sidenhen tabt til TTH Holstebro og Århus Håndbold. Det er dog stadig en godkendt start på sæsonen for morgendagens gæster, og de vil være opsat på at komme tilbage på sejrskurs.

Vi kan med en sejr i morgen bringe os op på tre ligasejre i træk og dermed koble os på helt fremme i topstriden, hvor tre hold i øjeblikket deler førstepladsen med otte point hver.

Midtjylland har op til sæsonen bl.a. sagt farvel til Tim Winkler, Kristian Gjessing og Kasper Gudnitz, og klubben har i stedet budt velkommen til bl.a. Anders ’Gubi’ Petersen, Besard Hakaj og Jonas Samuelsson. I trænerteamet har der ligeledes været rokeringer, og norske Jonas Wille er tiltrådt som ny mand i spidsen.

Angrebet føres an af de to norske landsholdsspillere Espen Lie Hansen og Eivind Tangen, der assisteres af to tidligere Aalborg-spillere på playmaker-positionen i form af Morten Slundt og Rasmus Carlsen. I forsvaret udgøres stammen af de to stregspillere, Besard Hakaj og Jacob Østergaard.

Vi har allerede mødt midtjyderne tidligere på sæsonen, da vi tilbage i oktober tørnede sammen i ottendedelsfinalen i Santander Cup, hvor vi trak os sejrrigt ud af opgøret i Herning. Vi går naturligvis efter at gøre det samme i morgendagens kamp i Jutlander Bank Arena foran vores trofaste hjemmepublikum. Du har fortsat mulighed for at købe billet til kampen lige her.

Kampen starter kl. 19.30 og dømmes af Malene Vestergaard Lythje og Dennis Engkebølle Stenrand.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse