MicrosoftTeams-image (3)

Henneberg: Det hele går efter planen

Sebastian Henneberg fik langt fra den start i Aalborg Håndbold, som han havde drømt om, da to korsbåndsskader i træk har holdt ham fra banen.

Det andet tilfælde skete i starten af april, og med en estimeret genoptræning på omkring ét år, begynder det at lysne for Henneberg.

Den 27-årige bagspiller er derfor positiv omkring genoptræningen.

– Det går faktisk super godt. Det synes jeg, og det synes vores fysioterapeut Rasmus også. Der har egentligt ikke været nogle problemer. Det hæver ikke op, og jeg har ikke ondt eller noget som helst. Så jeg kan egentligt lave stort set det hele, uden der er kontakt på. Jeg kan løbe, lave retningsskift og en lille smule med i hallen, som for eksempel kontraspil, målmandsopvarmning og sådan. Så det spiller fuldstændig efter planen og måske også endda lidt foran.

Henneberg fik comeback efter den første genoptræning d. 23. marts 2021 mod Ringsted. Blot en uge efter, 4. april, var uheldet ude igen og en ny lang genoptræning ventede for ude.

Der skulle derfor graves dybt for at finde motivationen til at skulle gennem det hele igen.

– Det har været tungt. Specielt i starten havde jeg svært ved at finde noget som helst, som motiverede mig. Jeg havde nærmest overhovedet ikke lyst, og jeg vidste ikke rigtigt, om jeg skulle fortsætte eller hvad, der skulle ske.

– Men jeg fik snakket med en sportscoach, som hjalp mig rimelig godt i gennem den periode. Og så har jeg lige så stille fået lysten tilbage, når man ser de andre gå at spille og træne og få lov til at være med igen.

Der er dog ikke sat en endelig dato for, hvornår han forventer at være tilbage på håndboldbanen, og det er der en bestemt grund til.

– Vi tager det meget stille og roligt, og det går egentligt efter planen. Men at sætte nogen tidshorisont på har jeg ikke så meget lyst til. Det har jeg fundet ud af, at jeg skal passe på med i forhold til ikke at skulle skuffe mig selv, hvis jeg overskrider den. Men det går efter planen og nok også lidt foran.

Vi glæder os rigtig meget til at se Sebastian Henneberg tilbage på banen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse