MicrosoftTeams-image (3)

Henneberg: Det hele går efter planen

Sebastian Henneberg fik langt fra den start i Aalborg Håndbold, som han havde drømt om, da to korsbåndsskader i træk har holdt ham fra banen.

Det andet tilfælde skete i starten af april, og med en estimeret genoptræning på omkring ét år, begynder det at lysne for Henneberg.

Den 27-årige bagspiller er derfor positiv omkring genoptræningen.

– Det går faktisk super godt. Det synes jeg, og det synes vores fysioterapeut Rasmus også. Der har egentligt ikke været nogle problemer. Det hæver ikke op, og jeg har ikke ondt eller noget som helst. Så jeg kan egentligt lave stort set det hele, uden der er kontakt på. Jeg kan løbe, lave retningsskift og en lille smule med i hallen, som for eksempel kontraspil, målmandsopvarmning og sådan. Så det spiller fuldstændig efter planen og måske også endda lidt foran.

Henneberg fik comeback efter den første genoptræning d. 23. marts 2021 mod Ringsted. Blot en uge efter, 4. april, var uheldet ude igen og en ny lang genoptræning ventede for ude.

Der skulle derfor graves dybt for at finde motivationen til at skulle gennem det hele igen.

– Det har været tungt. Specielt i starten havde jeg svært ved at finde noget som helst, som motiverede mig. Jeg havde nærmest overhovedet ikke lyst, og jeg vidste ikke rigtigt, om jeg skulle fortsætte eller hvad, der skulle ske.

– Men jeg fik snakket med en sportscoach, som hjalp mig rimelig godt i gennem den periode. Og så har jeg lige så stille fået lysten tilbage, når man ser de andre gå at spille og træne og få lov til at være med igen.

Der er dog ikke sat en endelig dato for, hvornår han forventer at være tilbage på håndboldbanen, og det er der en bestemt grund til.

– Vi tager det meget stille og roligt, og det går egentligt efter planen. Men at sætte nogen tidshorisont på har jeg ikke så meget lyst til. Det har jeg fundet ud af, at jeg skal passe på med i forhold til ikke at skulle skuffe mig selv, hvis jeg overskrider den. Men det går efter planen og nok også lidt foran.

Vi glæder os rigtig meget til at se Sebastian Henneberg tilbage på banen.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse