pokaler_header_new

Henrik Møllgaard: Fantastisk med “10.000 til håndbold”

Det har været begivenhedsrige og travle uger for Henrik Møllgaard. Onsdag 26. oktober sikrede han sammen med holdkammeraterne sin klubs deltagelse i Final4 ved at besejrede Århus Håndbold i Gigantium.

Lørdagen efter blev det en historisk sejr i Brøndby-Hallen, da Møllgaard og co. som det første danske hold besejrede AG København på deres egen bane. Derefter gjaldt det landsholdet, hvor 26-årige Møllgaard først spillede for B-landsholdet i Norge og dernæst blev kaldt til undsætning for A-landsholdet til Super Cup i Tyskland, hvor han var med i sidste kamp mod Sverige – og fik en del spilletid.

Nu er blikket rettet mod lørdagens store håndboldbegivenhed på dansk grund, "10.000 til håndbold" i Herning, hvor vi møder Bjerringbro-Silkeborg i den første kamp kl. 14.15. Onsdag var Møllgaard så i Jyske Bank Boxen i Herning for sammen med Nioklas Landin, Bjerringbro-Silkeborg, Kasper Irming, Kolding og Per Leegaard, Skjern Håndbold, at "besigtige" forholdene.

– Det er sådanne store kampe og begivenheder, man altid glæder sig til som spiller. Det giver ekstra motivation at spille for så mange tilskuere, og det er imponerende, at det igen i år er lykkedes at sælge 10.000 billetter og fylde Boxen. Jeg ved også, at der kommer mange fra Nordjylland for at bakke os op, så fik kan få den helt rigtige stemning.

-Vi er opsatte på at følge op på de gode resultater i de kampe, men ved, at vi igen skal ramme vort topniveau for at besejre Bjerringbro-Silkeborg, siger Henrik Møllgaard.

Vores kamp mod BSV vises direkte på TV 2 lørdag kl. 14.15 – og kl. 16.10 følger kampen Skjern Håndbold – KIF Kolding.

Og husk, at der i pausen mellem de to kampe trækkes lod til semifinalerne ved Final4. Det bliver spændende.  

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...