MicrosoftTeams-image (3)

Henrik Møllgaard: Fantastisk med “10.000 til håndbold”

Det har været begivenhedsrige og travle uger for Henrik Møllgaard. Onsdag 26. oktober sikrede han sammen med holdkammeraterne sin klubs deltagelse i Final4 ved at besejrede Århus Håndbold i Gigantium.

Lørdagen efter blev det en historisk sejr i Brøndby-Hallen, da Møllgaard og co. som det første danske hold besejrede AG København på deres egen bane. Derefter gjaldt det landsholdet, hvor 26-årige Møllgaard først spillede for B-landsholdet i Norge og dernæst blev kaldt til undsætning for A-landsholdet til Super Cup i Tyskland, hvor han var med i sidste kamp mod Sverige – og fik en del spilletid.

Nu er blikket rettet mod lørdagens store håndboldbegivenhed på dansk grund, "10.000 til håndbold" i Herning, hvor vi møder Bjerringbro-Silkeborg i den første kamp kl. 14.15. Onsdag var Møllgaard så i Jyske Bank Boxen i Herning for sammen med Nioklas Landin, Bjerringbro-Silkeborg, Kasper Irming, Kolding og Per Leegaard, Skjern Håndbold, at "besigtige" forholdene.

– Det er sådanne store kampe og begivenheder, man altid glæder sig til som spiller. Det giver ekstra motivation at spille for så mange tilskuere, og det er imponerende, at det igen i år er lykkedes at sælge 10.000 billetter og fylde Boxen. Jeg ved også, at der kommer mange fra Nordjylland for at bakke os op, så fik kan få den helt rigtige stemning.

-Vi er opsatte på at følge op på de gode resultater i de kampe, men ved, at vi igen skal ramme vort topniveau for at besejre Bjerringbro-Silkeborg, siger Henrik Møllgaard.

Vores kamp mod BSV vises direkte på TV 2 lørdag kl. 14.15 – og kl. 16.10 følger kampen Skjern Håndbold – KIF Kolding.

Og husk, at der i pausen mellem de to kampe trækkes lod til semifinalerne ved Final4. Det bliver spændende.  

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse