MicrosoftTeams-image (3)

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
 
Direktør, Jan Larsen, takker for opbakningen:

Vi vil være de bedste i alt, hvad vi foretager os, og derfor var skuffelsen også stor, da vi søndag måtte se os besejret på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena. Men i hvilken kulisse at slutte sæsonen af på! I sidste halvdel af sæsonen har vi virkelig mærket, at der er tændt en ild i vores trofaste fans på lægterne, og aldrig i mine 22 år i spidsen har jeg oplevet en stemning så fantastisk.”
 
Vi har virkelig kunne mærke jer som 8. mand i ryggen, og vi er fantastisk glade for jeres forrygende opbakning, stemning og håndboldfest, som vi sammen har skabt. Det har I en kæmpe andel i, og det vil vi gerne takke jer for. Med jer i ryggen har vi i denne sæson vundet 25 ud af 27 hjemmekampe – og det kunne vi ikke have gjort uden jer.
 
I starten af 2022 skrev vi også historie med 19 sejre i træk, hvilket er rekord i Aalborg Håndbold. Vi skulle helt hen i slutningen af april før vi led årets første nederlag.

Vi har denne sæson vundet to titler. Super Cup mod Mors-Thy Håndbold og senest pokalturneringen mod GOG i Jyske Bank BOXEN, hvor vi også blev bakket talstærkt op af det røde hjørne, der havde taget turen til Herning.
 
Desuden har vi skrevet historie, som det danske hold med flest point i det indledende gruppespil i EHF Champions League – vel at mærke med ubesejret på hjemmebane i den prestigefulde turnering i 11 kampe i træk – bl.a. med sejren over THW Kiel for første gang nogensinde.
 
Vi glæder os til at se jer tilbage i Sparekassen Danmark Arena til en ny spændende sæson i den hjemlige liga og endnu engang med europæisk deltagelse. Vi er klar til meget mere håndbold i verdensklasse.

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse