pokaler_header_new

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
 
Direktør, Jan Larsen, takker for opbakningen:

Vi vil være de bedste i alt, hvad vi foretager os, og derfor var skuffelsen også stor, da vi søndag måtte se os besejret på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena. Men i hvilken kulisse at slutte sæsonen af på! I sidste halvdel af sæsonen har vi virkelig mærket, at der er tændt en ild i vores trofaste fans på lægterne, og aldrig i mine 22 år i spidsen har jeg oplevet en stemning så fantastisk.”
 
Vi har virkelig kunne mærke jer som 8. mand i ryggen, og vi er fantastisk glade for jeres forrygende opbakning, stemning og håndboldfest, som vi sammen har skabt. Det har I en kæmpe andel i, og det vil vi gerne takke jer for. Med jer i ryggen har vi i denne sæson vundet 25 ud af 27 hjemmekampe – og det kunne vi ikke have gjort uden jer.
 
I starten af 2022 skrev vi også historie med 19 sejre i træk, hvilket er rekord i Aalborg Håndbold. Vi skulle helt hen i slutningen af april før vi led årets første nederlag.

Vi har denne sæson vundet to titler. Super Cup mod Mors-Thy Håndbold og senest pokalturneringen mod GOG i Jyske Bank BOXEN, hvor vi også blev bakket talstærkt op af det røde hjørne, der havde taget turen til Herning.
 
Desuden har vi skrevet historie, som det danske hold med flest point i det indledende gruppespil i EHF Champions League – vel at mærke med ubesejret på hjemmebane i den prestigefulde turnering i 11 kampe i træk – bl.a. med sejren over THW Kiel for første gang nogensinde.
 
Vi glæder os til at se jer tilbage i Sparekassen Danmark Arena til en ny spændende sæson i den hjemlige liga og endnu engang med europæisk deltagelse. Vi er klar til meget mere håndbold i verdensklasse.

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.
faelles-jubel-bsh-png.png

​Guldet kan sikres søndag

Søndag venter den anden DM-finale i HTH Herreligaen, når vi på hjemmebane tager i mod GOG kl. 17.00.