MicrosoftTeams-image (3)

Hjemmekamp mod hævntørstigt Århus-mandskab

Når vi møder Århus Håndbold mandag kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena, er det to hold med meget forskellig start på sæsonen, der står over for hinanden. 

Vi sikrede os en komfortabel sejr på 28-15 på udebane over SønderjyskE, mens århusianerne på eget bane blev nedsablet af TTH Holstebro med 40-23. Midt i 1. halvlehg var stillingen helt lige mellem de to hold. 

Det er derfor et hævntørstigt Århus-mandskab, der løber på banen i Jutlander Bank Arena, og som plejer at give os god modstand. Det skal vi også forvente denne september-aften. 

Begge hold præsenterer sig i denne sæson med et kraftigt islandsk islæt. Hos Aalborg Håndbold styrer Aron Kristjansson tropperne som cheftræner, mens Arnor Atlason gør comeback i dansk håndbold som playmaker og Stefan Sigurmannsson er på venstre fløj. 

Århus Håndbold har comeback til stregspilleren Robert Gunnarsson, der var topscorer i den danske liga tilbage i 2004, inden han satte kursen mod tysk og fransk håndbold. Århus har fået tilgang af den unge højre back, Omar Ingi Magnusson, og Sigvaldi Gudjonsson er på højre fløj. 

Kampen spilles kl. 19.30 og dømmes af Michael Søegaard og Thomas Kalisz.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse