MicrosoftTeams-image (3)

Høj moral gav igen point – store udfordringer i angrebet

Det blev en ny nervepirrende afslutning på en udekamp i ligaen – og igen resulterede det i et enkelt point. I en fysisk præget kamp med dårligt angrebsspil af begge hold. Vi leverede en helt igennem godkendt defensiv indsats, og i målet viste Andreas Palicka storspil. 

Ingen af holdene var på noget tidspunkt foran med flere end to mål, men med to minutter tilbage kom vi bagud 20-18. Chris Jørgensen reducerede hurtigt, og vi holdt stand i det efterfølgende Nordsjælland-angreb. Martin Larsen tilkæmpede sig et straffekast med 30 sekunder igen, og det scorede Chris Jørgensen på til 20-20. Hjemmeholdet formåede ikke at komme til en kvalificeret afslutning til sidst, og så sluttede kampen med pointdeling. 

Efter en meget målfattig 1. halvleg, der sluttede 8-8, kom vi godt ud efter pausen, og Christian Jensen og Martin Larsen scorede til 10-8. Det blev 10-10 og 14-13 til hjemmeholdet. Så misbrugte Håvard Tvedten det første af to straffekast i 2. halvleg – det sidste med fire minutter igen, da 100-kamp jubilaren Buster Juul havde fået sin tredje to minutters udvisning efter flot fight i midterforsvaret. 

Andreas Palicka var holdets bedste spiller, men blev et kvarter før tid ramt af en af sæsonens mest mærkværdige kendelser, da han blev udvist i to minutter af kampens meget uheldige dommere – for at juble efter en redning. De samme dommere, der tildelte os seks udvisninger mod hjemmeholdets to af slagsen. 

Vi sled hårdt i det for at få angrebsspillet til at fungere, og spillerne virkede trætte i kølvandet på kampen og rejsen til Magdeburg for kun to døgn siden. Vi var fortsat uden Sander Sagosen, Simon Hald og Olafur Gustafsson. Nu har spillerne fire dage til næste opgave, der er hjemmekampen mod spanske Granollers på lørdag kl. 15.00 i Jutlander Bank Arena. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse