pokaler_header_new

Højspænding før sidste runde i ligaen på onsdag

Der er højspænding i Boxer Herreligaen før sidste runde i grundspillet på onsdag, hvor alle syv kampe spilles kl. 19.30, og TV 2 Sport viser indslag fra alle kampe.

Det er sikkert, at Team Tvis Holstebro vinder grundspillet, og Skive FH rykker ned. De øvrige 12 hold har alle noget at spille for – programmet ser således ud:

Skjern Håndbold – Nordsjælland Håndbold
Skanderborg Håndbold  – Ribe-Esbjerg HH
Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold
Team Tvis Holstebro – KIF Kolding København
Skive FH – HC Midtjylland
Århus Håndbold – GOG Håndbold
Mors-Thy Håndbold – SønderjyskE

Vi bliver enten nummer seks eller syv i grundspillet og kommer i pulje 2, der består af nummer to,tre, seks og syv i grundspillet.

Vi er p.t. nummer syv, men kan med en sejr i Silkeborg på onsdag avancere til sjettepladsen, hvis GOG samtidig taber på udebane til Århus Håndbold.

Kampene i slutspillet begynder midt i april, men de endelige datoer kendes først, når TV 2 har valgt, hvilke kampe de vil vise på hvilke dage. Det endelige program forventes at være klar umiddelbart efter påske. Vi melder ud her på hjemmesiden, så snart vi kender spilletidspunkterne, men allerede efter kampene onsdag aften kender vi modstanderne.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...