MicrosoftTeams-image (3)

Hoxer: Glæder mig til at møde Mors-Thy

Efter en overbevisende sejr på hjemmebane i første runde af Herreligaen, venter torsdag aften sæsonens første udekamp, når Mors-Thy Håndbold tager i mod. Mads Hoxer ser her frem til morgendagens opgør.

Nordvestjyderne indledte sæsonen med at spille 29-29 på udebane mod KIF Kolding, et resultat der må betegnes som skuffende, når man tager i betragtning at man i starten af anden halvleg førte med hele syv scoringer ved stillingen 14-21.

For Aalborg Håndbolds Mads Hoxer giver torsdagens kamp endnu en mulighed for et gensyn med hans tidligere klub, og det er noget højre-back’en ser frem til.

– Der er ingen tvivl om, at Mors-Thy spillede en god første kamp i Kolding, hvor de også burde have vundet. Derudover er det efter min mening et hold, der ikke har haft den store udskiftning, men de nye der er kommet til har forstærket holdet på vigtige positioner. Samtidig spiller de ekstremt hurtigt og har mange unge spillere der gerne vil frem, så det er bestemt noget vi skal være opmærksomme på at få løst godt, vurderer Hoxer, og uddyber analysen:

– En af dem der er vendt hjem, er Henrik Toft Hansen, som allerede er blevet anfører. Det er helt sikkert en leder der er kommet til holdet, både på og uden for banen, og det er en mand der har prøvet meget og spillet mange store kampe både nationalt og internationalt. Så han passer helt sikkert godt til de mange unge gutter på holdet.

– Samtidig har man også fået Frederik Tilsted hjem, en spiller som jeg synes er en spændende playmaker, som gjorde det rigtig godt i TTH sidste år inden sin skade. Endelig er der en Markus Midtgaard som jeg også synes har været god. Han kan lidt af det hele og har generelt fået lidt mere mod på det og tager flere chancer, hvilket klæder hans spil. Så alt i alt glæder jeg mig til at stå over for de gamle holdkammerater igen, lyder det videre fra Hoxer, der dog ved præcis hvad det handler om torsdag aften for Aalborg Håndbolds vedkommende.

Skulle jeg give et ønskescenarie for kampen, så er det, at vi kan få slået et hul på nogle mål, og så stille og roligt arbejde os længere i front, så det ikke bliver en tæt kamp til sidst.

– Vi fik en rigtig god start på ligaen i lørdags, og vi ved at på hjemmebane skal vi gerne vinde alle kampe. Nu bliver det spændende at se hvordan vi reagerer på udebane mod et godt Mors-Thy hold, og det er vigtigt at vi får det gode spillehumør med til Thisted i morgen.

– Samtidig skal vi selvfølgelig holde fast i de defensive dyder, men som nævnt så spiller Mors-Thy meget hurtigt, og det skal vi få løst for ellers kan det godt blive en ”bøvlet” kamp. Skulle jeg give et ønskescenarie for kampen, så er det, at vi kan få slået et hul på nogle mål, og så stille og roligt arbejde os længere i front, så det ikke bliver en tæt kamp til sidst, lyder vurderingen fra Mads Hoxer.

Torsdagens kamp spilles kl. 20.00 i Thyhallerne i Thisted. Er man ikke selv til stede i hallen kan opgøret også følges direkte på TV2 Play med optakt fra kl. 19.55. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse