MicrosoftTeams-image (3)

Hoxer og Hansen hamrede ny sejr i hus

Via en forrygende offensiv sejrede Aalborg Håndbold med 34-28 mod Skjern Håndbold og tog fjerde ligasejr på stribe.

Mindre end to dage efter sejren over Celje var en ny topkamp i vente, da man lørdag gæstede Jyske Bank Boxen i Herning, hvortil Skjern Håndbold havde henlagt dagens opgør for at markere klubbens 30-års jubilæum.

Som i alle sæsonens foregående kampe var det nordjyderne der lagde bedst ud, og hurtigt kom man i front med 3-0. En udvisning til Jesper Nielsen svingede dog momentum til Skjern, der kort efter var på omgangshøjde ved 3-3.

Gode takter i kontraspillet var med til at opbygge en ny aalborgensisk føring, hvor en stærkt spillende Mads Hoxer Hangaard ikke blot dækkede flot ind for skadede Lukas Sandell, men i den grad tog revanche for torsdagens pauvre indsats. Således havde den unge back allerede efter et kvarters spil hamret de første fire af sine i alt 10 scoringer i nettet.

Inden dagens opgør var hjemmeholdet noteret for HTH Herreligaens bedste defensiv, men de grønblusede værter havde generelt svært ved at dæmme op for den nordjyske offensiv, der løbende fastholdt en føring på to-tre scoringer.

Mod halvlegens slutning fik hjemmeholdet dog bedre fat defensivt, hvilket kastede flere kontraløb og scoringer af sig, men en fin slutspurt betød at pausestillingen var 19-16 i aalborgensisk favør.

Kort efter anden halvlegs start blev føringen øget til fem mål, og hjemmeholdet begyndte gradvist at blive mere og mere rådvilde i forsøget på at dæmme op for den nordjyske angrebsbølge, der gang på gang skyllede frem over banen.

Felix Claar, der i første halvleg havde gjort sig mest i oplæggerens rolle, begyndte nu også at byde ind på måltavlen, og generelt kunne hjemmeholdet denne dag ikke finde et modsvar til det flerstrengede angreb fra Stefan Madsens mandskab.

Ganske som i torsdagens kamp mod Celje betød flere tekniske fejl, at kampens udfald mod slutningen blev unødvendigt spændende, da en seks-måls føring på små fire minutter blev reduceret til blot to.

Et par vigtige redninger fra en godt spillende Mikael Aggefors i målet, sørgede dog for at værterne aldrig kom tættere på end det, og i slutfasen trak man atter fra, og dermed blev den vestjyske jubilæumsfest spoleret med en Aalborg-sejr på 34-28.

Onsdag aften venter næste opgave i Machineseeker Champions League, når norske Elverum er modstanderen på udebane

Matchfacts HTH Herreligaen

Skjern Håndbold-Aalborg Håndbold 28—34 (16-19)

Stillinger undervejs

10’ 3-5, 20’ 10-13, 30’ 16-19, 40’ 20-25, 50’ 26-29, 60’ 28-34

Målscorere Aalborg Håndbold

Mads Hoxer Hangaard 10, Mikkel Hansen 8, Sebastian Barthold 4, Kristian Bjørnsen 4, Felix Claar 3, Henrik Møllgaard 2, Jesper Nielsen 2, Benjamin Jacobsen 1

Målscorere Skjern Håndbold

Emil Bergholt 5, Eivind Tangen 4, Lasse Mikkelsen 4, Simen Pettersen 4, Lasse Uth 3, Alfred Jönsson 3, Oliver Norlyk 2, Senjamin Buric 1, René Rasmussen 1, Jakob Rasmussen 1

2-minutters udvisninger

Skjern Håndbold: 1

Aalborg Håndbold: 2

5.324 tilskuere i Jyske Bank Boxen

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...