MicrosoftTeams-image (3)

Hoxer: Vi skal fortsætte de gode takter

Torsdag aften venter en ny og vigtig kamp i Machineseeker EHF Champions League, denne gang mod ungarske Pick Szeged. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer.

Med blot fire runder tilbage i gruppespillet i denne sæsons Champions League, er der lagt op til en spændende afslutning, hvor Mads Hoxer og resten af holdkammeraterne i Aalborg Håndbold gerne vil kravle yderligere op i tabellen.

– Ønsketænkningen er at hente otte point i de sidste fire kampe, og når vi ser på stillingen, så er vi helt med på, at vi gerne skal have nogle point skrabet sammen her til sidst for at komme op i tabellen, lyder det fra Aalborg Håndbolds bagspiller Mads Hoxer, der har nydt i denne sæson at prøve kræfter med verdens fornemmeste klubturnering.

– For mig personligt har det været megafedt at prøve at deltage i Champions League, men vi har dog mistet nogle point på hjemmebane, som jeg ikke synes vi ikke burde have mistet, så det er lidt en streg i regningen. Alligevel ser det ikke helt skidt ud, og jeg synes vi er et godt sted lige nu, og er klar til at bygge videre på weekendens gode kamp, lyder det fra Hoxer, med henvisning til lørdagens 30-26 sejr i HTH Herreligaen over mestrene fra GOG.

Torsdagens modstander Pick Szeged blev i sæsonens første indbyrdes opgør i oktober tildelt et nederlag på hele 41-29 i egen hule, klubbens største europæiske nederlag på egen bane gennem tiden, på en aften hvor Mads Hoxer scorede seks gange på seks afslutninger.

– Umiddelbart synes jeg at de ligger godt til os, og vi havde jo en rigtig god oplevelse dernede. Når det er sagt, så forventer jeg da at de kommer med revanchelyst, men der skal vi gerne kunne bruge vores gode hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena, hvor vores fans altid er med os.

–  Spillemæssigt skal vi finde frem til de gode takter fra GOG-kampen, hvor vi havde en stærk base i forsvaret og fik løbet nogle hurtige kontraer. Især kontraerne bliver vigtige torsdag aften, da Pick Szeged har nogle tunge spillere i truppen, analyserer Mads Hoxer videre, og giver også et bud hvordan der skal dækkes for det tunge ungarske skyts.

Vi nyder at spille alle kampe på hjemmebane, men Champions League er noget særligt, så jeg håber vores fans er klar på at give den fuld gas igen.

– Der er flere ting vi skal have fokus på, men en af dem er, at vi skal få styr på deres spil mellem playmaakeren Bombac og deres stregspillere, ligesom vi skal være vågne i forhold til deres to-mod-to spil, og deres angrebsspil generelt. Hvis vi kan vi stå kompakt mod dem, så vil jeg mene at vi får løst størstedelen af det, forklarer den populære backspiller, der efter deltagelsen på det danske VM-hold i januar i øjeblikket nyder at være tilbage med kampene på klubplanen.

– Det har været dejligt at komme i gang igen med klubkampene, vi har haft flere rigtig god træninger og generelt synes jeg det har kørt godt her i de første par uger efter slutrunden. Humøret i truppen er højt og nu skal vi ind og bygge mere på lørdagens sejr, forklarer Hoxer, der afslutter med en opfordring til publikum i Sparekassen Danmark Arena torsdag aften.

– Det bliver jo endnu en spændende Champions League-aften, og det tror jeg at alle synes er rigtig fedt. Vi nyder at spille alle kampe på hjemmebane, men Champions League er noget særligt, så jeg håber vores fans er klar på at give den fuld gas igen, ligesom i lørdags mod GOG, så skal vi nok klare resten på banen.

Torsdagens opgør i Machineseeker EHF Champions League fløjtes op kl. 18.45 i Sparekassen Danmark Arena, hvor der endnu resterer knap 150 ledige pladser til kampen.

Vil du være med og opleve stemningen på tribunerne, så klik her og køb dine billetter med det samme.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse