pokal header web

Hoxer: Vi skal ind i et godt flow på hjemmebane

Mads Hoxer ser frem mod lørdagens opgør mod TTH Holstebro, en kamp der gerne skal blive startskuddet på en stime af gode hjemmekampe.

Senest Aalborg Håndbold var i aktion var tirsdag aften mod KIF Kolding, et opgør der både havde positive og negative sider.

– Altså, man kan sige, at det gode var at vi vandt kampen. Ej, det er selvfølgelig en simpel måde at sige det på, men det var frustrerende, at vi ikke kunne lukke kampen tidligere, for jeg synes den burde have være afgjort ved pausen.

– Det troede vi også måske selv at den var, så ros til Kolding for at kæmpe videre, men jeg mener, at det er en kamp vi skal være for gode til at lukke dem ind i igen, det var unødvendigt, siger Mads Hoxer fredag eftermiddag efter den afsluttende træning forud for lørdagens kamp.

Udover en sejr og to point bød tirsdagens kamp mod KIF Kolding desværre også på en skade til anfører René Antonsen, der vil være ukampdygtig i adskillige uger, men hvilket betydning kan det få for spillet på banen?

– Vi er selvfølgelig kede af at René ikke kan være med på banen i de kommende vigtige kampe og vi håber alle at han kommer endnu stærkere tilbage, men samtidig også at han bruger den tid der skal til for at blive helt klar. Det betyder selvfølgelig, at der bliver mere spilletid til (Simon) Hald og Jeppe (Jesper Nielsen, red.) og jeg er sikker på, at de nok skal steppe op. Generelt kan man sige, at vi har tre sindssygt gode stregspillere, så de to andre kommer blot til at spille mere.

– Der hvor vi måske kan blive ramt lidt, er i forhold til det ressourcemæssige, for det er selvfølgelig altid bedst når alle mand er klar i så tæt et program som det vi står overfor, vurderer Hoxer videre, inden talen falder på morgendagens modstander fra Holstebro.

Med seks runder tilbage af grundspillet er TTH Holstebro placeret på en 10.plads i Herreligaen med 16 point for 20 kampe, men holdet har efter en mindre god start på sæsonen blot tabt to af de seneste syv ligakampe, om end det torsdag aften blev til et 26-22 hjemmebanenederlag til Skjern.

Jeg ser gerne, at vi i morgen er helt klar fra start og kommer ud med et stærkt udtryk, også for at glemme den anden halvleg vi spillede i Kolding i tirsdags.

– TTH er et hold der er svære at blive kloge på synes jeg. De kan spille helt fantastisk den ene dag og så falde lidt sammen den næste. Så det er klart, at vi skal prøve at få dem hylet lidt ud af den. Kan vi komme i front og opbygge et forspring kan man håbe, at de måske slår lidt op i banen. Omvendt ved vi, at når de rammer dagen, så rammer de den godt og det skal vi bestemt også være forberedt på.

– Ser man på deres spillere, så synes jeg at en fyr som Nikolaj Enderleit har været rigtig god for dem. Han har endelig kunne spille mange kampe uden skader, så ham skal vi have styr på. Generelt har de mange spillere der kan ramme dagen, så det er vigtigt at vi er klar på lidt af hvert, ligesom jeg også gerne vil fremhæve deres dygtige og hurtige fløjspillere, samt målmand Sander Heieren, som vi helst ikke skal have skudt varm, vurderer Aalborg Håndbolds nummer 14, der også har et bud på hvad det kræver at tage en ny nordjysk sejr i hvad der, bortset fra kampene ved Santander Final4, bliver den første af i alt fire hjemmekampe i træk.

– Det giver jo en vis tryghed at spille på hjemmebane i vante rammer; vi ved hvad vi får og hvad vi skal give. Vi skal finde ind i det flow på hjemmebane, hvor vi kan fornemme at vi ikke kan tabe. Gør vi det, så tror jeg også der venter os fire sejre.

– Derudover ser jeg også gerne, at vi i morgen er helt klar fra start og kommer ud med et stærkt udtryk, også for at glemme den anden halvleg vi spillede i Kolding i tirsdags. Vi skylder os selv på holdet at komme med endnu mere og være bedre end det vi viste i de sidste 30 minutter i den kamp.

– Derudover er der jo en ekstra lille krølle på kampen fordi vi skal møde Arnór (Atlason, cheftræner i TTH Holstebro, red.), hvilket bliver lidt specielt. Han kender stort set til alt hvad der sker heroppe og jeg tror da også, at det er en speciel kamp for ham. Han glæder sig uden tvivl og vi glæder os til at tage varmt i mod ham – og forhåbentlig vinde stort, afslutter Mads Hoxer med et glimt i øjet.

Lørdagens kamp spilles kl. 16.10 i Sparekassen Danmark Arena, hvortil der endnu er ledige billetter til salg.

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse