MicrosoftTeams-image (3)

Hurtigt videre: Lørdag mod SønderjyskE i Jutlander Bank Arena

Vi gik fra banen i Jutlander Bank Arena i onsdags med et nederlag på 26-25 til TTH Holstebro. Et af kun tre nederlag i de 13 kampe i grundspillet – et udtryk for tilfredsstillende stabilitet. Lørdagens modstander, SønderjyskE, har derimod været stærkt svingende – senest i den sidste uge med nederlag på 31-21 på udebane mod Randers HH og en sejr på 31-25 på hjemmebane over KIF Kolding København i onsdags.

– Vi er forberedte på et SønderjyskE-mandskab på højeste niveau, siger cheftræner Aron Kristjansson. De har holdet til en bedre placering, end de indtager i øjeblikket, og derfor skal vi spille op til vores bedste – og meget gerne i begge halvlege i modsætning til i onsdags.

Svenske Mattias Thynell er p.t. sønderjydernes bedste skytte i bagkæden. Han tager mange afslutninger fra venstre backen og har Gøran Sørheim og Claus Kjeldgaard som playmaker og rutinerede Simon Kristiansen på højre back. I bagkæden skal der desuden holdes et vågent øje med unge Aron Mensing.

På stregen Frederik Børm og Adam Nyfjäll, der også er midteraksen i forsvaret. Dertil fire stærke fløje, som stort set deler spilletiden: Christoffer Fors og Jacob Pedersen i venstre side, Kenneth Bach Hansen og Jonas Samuelson i højre side. I målet Anders Petersen og Thorsten Fries.

–  Der bliver godt gang i den igen på lægterne i Jutlander Bank Arena. Vi forventer igen mellem 3.000 og 3.500 tilskuere, som kan hjælpe os med at få de to point hjem, siger direktør Jan Larsen.

Det er fortsat mulgt at købe billet til kampen her via hjemmesiden, ligesom du kan købe spisning i Carlsberg Cafeen før kampen – også her via hjememsiden.

Kampen spilles i morgen, lørdag kl. 15.00 og dømmes af Martin Gjeding og Mads Hansen.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse